-
analog pedal sistemi için olmazsa olmaz lar nelerdir arkadaşlar? cahilim bu konuda .düşük bütçede olmazsa olmazlar ? tavsiyelerinizide yazarsanız sevinirim...
-
analog sistem istion..ama düşük bütçe istion..eğer boss ları dizersen düşük olmas..düşük bütçede analog anca arion ya da rocktek vb.. gibi markalarla yaparsın baba..:)
-
Bende foruma böyle bir başlık açacaktım burada soralım o zaman şöyle yurtdışından 500 dolar civarında kurulacak bir analog set için olmazsa olmazlar nelerdir(music123 sitesindeki fiyatlara göre) (Gothic/Power metal yapıyorum solo çalıyorum)
-
tamami tuplu amfi + 4x12 kabin + ses izolasyonu iyi olan ve duvarlari yanki yapmayan biyer
-
hiç mi effect`e gerek yok ayrıca odanın analog bir pedal olduğunu sanmıyorum:) Yanlış anlama kkurt amacım laf sokmak değil ama biraz daha bilgi verir misin analog pedallar dışındaki herşeyi koymuşsun :D
-
kkurt bence soruyu söyle anlamis,analog sistemi mevcüt baska neler lazim ,gibi . yoksa diger türlü pedal çantasina oda girmez gibi gözüküyor:))
-
sanırım onun demek istediği iyi bir amfi iyi bir kabin iyi bir mekan olduktan sonra pedala falan gerek yok. ama tabi herkes yanında 4*12 kabin taşıyamaz. ama analog setup yapcaksan amfin iyi olcak ya da amfi similatör ü alcan. en iyisi bir tane amfi similatör ü sans amp olabilir. sonra delay pedalı. wah ta gerekir tabi birde chorus fena olmas hani. he az daha compressor ü unutuodum:) hayda şimdi compressör koyunca noise gate de gerekir ya amma uzadı be liste...
-
evet kerem'in de dediği gibi alacağın pedallar bu sistemin simulasyonunu yapan aletler olacak... bu aletlerin kendisi varsa pedala gerek yok, belki en fazla amfinin gainini arttırmak için bi overdrive pedalı alırsın, ya da duruma göre bi wah pedalı gerekebilir bazı şeyleri çalmak için. Diğer efektler (chorus, reverb, compression vs çok ta gerekli değil -reverb amfilerin üzerinde bulunur genelde zaten-, bu arada aslında çalmadığın notaları çalıyormuş gibi görünmek istiyorsan delay işe yarar:) )
-
Full lamba amfi, compressor, noisegate. Temelde bunlar şart iyi sound için. Diğerleri için ise bence gnx3000 ya da gt8 yeterli olur. Extra drive tonları, delay, reverb.
Bi de eğer wah kullanılacaksa güzel bi crybaby lazım..
-
compressorün hiçbir faydasını görmedim. belki basçıların işine yarar.