-
Bi süredir akustik gitar çalıyordum ama elektroya geçmeye karar verdim
350 $ a kadar verebilirim
bi arkadaş ikinci el fender squier var diyo kore yapımı sapı stratocaster köprüleri de
orjinal vintage fendermiş
sizlere bi danışayım dedim..
bu fiyata ne tavsiye edersiniz?
-
bence ibanez grg270b al zuhalde 350 dolara var taş gibi gitar arkadaşa aldık benim hoşuma gitti.. squier de hoştur ayrıca ama ibanezden daha iyi değil.
-
bence git fender squier telecaster al.295$arkadaşım bir hafta önce aldı.ben de çaldım.süper bi gitar.muhteşem tonları var.
-
ilginize teşekkürler arkadaşlar
:)
-
Muhteşem tonlar kişiden kişiye degişir.Bununla beraber normal,standart bir sound anlayışı yetisine sahip bir insana 295$ lık kore yapımı bir gitardan muhteşem soundlar duyması beklemez. Benim nacizane gorusum 350 $ ra Cortlara bak. Mümkünse 2. el. Tabi aslında oncelikle yapmak istedigin muzik onemli.
-
Haklısın, daha çok Metallica, Duman, Kurban vb. dinleyen biriyimdir
zaten bu fiyata çok fazla seçenegim yok gibi
ama en azından alınca pişman olmayacagım bi gitar olsun isterim
:)
-
O halde nacizane görüşüm bu bütcenle fender,ibanez,washburn, felan alma. Bu fiyat aralıgındaki modelleri dandik.
-
washburn cs 780 al kore yapımı lacivert... hatta bende var satıyorum. istersen bi bak
-
arkadaşlar bir gitarın kore yapımı olması o gitarın dandik olduğunu göstermez lütfen bilmeden etmeden şeyler yazmayın buralara.o gitarın korede yapılmasının sebebi daha ucuza imal edilmesinden başka birşey diğil.bugün mercedes de çin de araba yapıyo dandik mi o mercedes ? tabi ki diğil. gitarı kaliteli ya da kalitesiz yapan şey üstündeki hardware i ve ağacıdır , eğer kore yapımı alder gövde maple saplı yekpare , orjinal floyd rose lu sağlam manyetikli bi gitara kötü derseniz , bilmiyosunuz bu işi.
gitar almak isteyen arkadaşa gelince , esp-ltd serilerine bir bak , seni fazlasıyla tatmin edecek gitarlar.burdan ltd amatör gitarıdır diycek olan arkadaşlara da sözüm şu , birçok grubun gitaristi direkt fabrikadan çıkma (kesinlikle custom filan diğil) ltd leri kullanıyo , ha onlar bilmiyo dersiniz şimdi , siz çok biliyosunuz diyim şimdiden :)
-
Ya cidden öyle söyleyince herkes, kore de yapılan gitarlardan
sogudum.. biraz abartılıyo gibi geldi bana
bi de bu fiyata alınacak bi gitarın ne gibi
özellikleri olması gerekir en azından ?