Cort pek iyi degil dedi arkadaş ama kullanan var bayagı ?
kotü olsa kullanmaz okadar kişi sanki..
birşeyin iyi, faydalı, doğru ya da işe yarar olması için belli şeyleri sana verebilmesi gerekir. bunu sana cortta verebilir, squierde verebilir belki bir gibson verebilir ama sonuçta hepsini değerlendirmen için aklını ve elindeki bilgileri kullanman gerekir.
bir sürü insanın birşeyi kullanıyor olması o şeyin çok iyi birşey olduğu anlamına gelmez. ticari bir ürünün çok kişi tarafından kullanılıyor olması o ürünün fiyatı, reklama ayırdığı bütçe, dağıtım ağı gibi birçok parametreye de bağlıdır. mesela coca-cola denilen asitli garip içeceğin içinde kimse ne oldugunu bilmiyor (%95i su kalanları şeker, co2 ve coca-cola özütü diyebilirsiniz ama zaten sorun o "özüt" dedikleri şeyin ne olduğu)kimse soramıyor, kimse içmeyin diyemiyor ve insanlar hergün binlerce litre coca cola tüketiyor. coca cola'nın zararlı olduğu bilimsel olarak ortada ise, insanların onu severek içmesi onun zararlı olmadığı anlamına kesinlikle gelmez.
lütfen kimse dediklerimden üstüne alınmasın. vaktim ve bilgim yettiğince bu sitede herkese yardım etmeye çalışıyorum. hayatta takip edilecek tek yok aklın yoludur. körü körüne, sorgulamadan birşeyleri takip etmeyelim. onlar yapıyosa iyidir bizde yapalım diyeceğimize araştıralım, deneyelim, kıyaslayalım ondan sonra karar verelim. bence gerçekler söz konusu olursa demokrasi yoktur. mesela 20 kişi oylama yapıp dünya küp şeklinde mi yoksa geoid şeklinde mi sorusuna 20 oyla küp desek bile,cevabımız bu acı gerçeği asla değiştirmez :)