Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Elektro gitar alacagım yardım ederseniz sevinirim

• blackzuga • 7 Ocak 2006 05:30 • #547628
    fusion ve serpent king kesinlikle haklılar 200 300 dolara squier alacagına(çin malı)kore yapımı cort(ki birinci tercihin olsun)ya da ltd alırsan halledersin olayı ayrıca korede yekpare ve çük güzel gitarlar üretiliyor kore endonezya gibi ülkelerde(çin hariç çinde gercekten işçilik çok kötü çünkü çok hızlı bir seri üretim mekanizması var)çok iyi gitalar uzua maledildigi içiin markalar bu ülkelerde fabrika kuruyororlar(örnegin kore yapımı cort aartisan A 5 bass gitar ın tonlarını ben hiçbir bass gitarda(aktif olarak yamaha trb serisi hariç)duymadım kısava kore yapımı bir gitar olayı çözer
  • blackzuga • 7 Ocak 2006 05:33 • #547629
    serpent king e katılıyorum kendisinin gitardan anlayan birisi oldugunu söyliyebilirim(tanımadıgım halde bu yorumuna bakarak)sönmez bence kore yapımı cort ya da ltd alabilirsin cort almanı daha fazla tavsiye ederim çunk 400 dolar civarı modelleri(200 dolarlık modellerinin yanından bile geçme!!)agaç olanları var ve kore yapımı olanları var onlara bir bak derim squier isa kesinlikle ALMA!!
  • fusion • 7 Ocak 2006 10:23 • #547634
    Gitarın yapıldıgı yerden çok agaci ve manyetiklerinin kalitesi daha onemlidir tabi. Bende Cort kullanıyorum Kore yapımı.
  • ibanetze • 7 Ocak 2006 13:21 • #547642
    tom morello,audioslavei kurmadan önce noname bi gitarla çalıyodu 100 dolara almış adam

kimse de zottirik demiyodu o gitar hakkında

sanırım bu psikolojik bi şi,sahnedekinin elinde ne varsa en iyisi o gibi görünüyo...

2003 ve sonrasında yapılmış kore yapımı bi samick bulursanız deneyin,bu da benden tavsiye olsun :)
  • sönmez • 7 Ocak 2006 14:54 • #547643
    Sagolasınız arkadaşlar sayenizde araştırılacak, denenecek
    seçenekler ediniyorum.
    Yoksa gidip bodos alcaktık bişeyler :)
  • speedoas • 7 Ocak 2006 17:02 • #547644
    squier alma derim adının bir yerine fender yazması squier i fender yapmaz ayrıca 2. el squier strat kasa ya 350 dolar pahallı geldi fenderin türkiye distiribitörü kıvılcım müzik bi ara bence ve zuhal müzikle bi konuş derim
  • bi_yere_kadar • 12 Ocak 2006 02:46 • #547750
    ..
  • sönmez • 12 Ocak 2006 03:15 • #547751
    Cort pek iyi degil dedi arkadaş ama kullanan var bayagı ?
    kotü olsa kullanmaz okadar kişi sanki..
  • kutay__ • 12 Ocak 2006 06:09 • #547752
    Cort pek iyi degil dedi arkadaş ama kullanan var bayagı ?
    kotü olsa kullanmaz okadar kişi sanki..

birşeyin iyi, faydalı, doğru ya da işe yarar olması için belli şeyleri sana verebilmesi gerekir. bunu sana cortta verebilir, squierde verebilir belki bir gibson verebilir ama sonuçta hepsini değerlendirmen için aklını ve elindeki bilgileri kullanman gerekir.
    bir sürü insanın birşeyi kullanıyor olması o şeyin çok iyi birşey olduğu anlamına gelmez. ticari bir ürünün çok kişi tarafından kullanılıyor olması o ürünün fiyatı, reklama ayırdığı bütçe, dağıtım ağı gibi birçok parametreye de bağlıdır. mesela coca-cola denilen asitli garip içeceğin içinde kimse ne oldugunu bilmiyor (%95i su kalanları şeker, co2 ve coca-cola özütü diyebilirsiniz ama zaten sorun o "özüt" dedikleri şeyin ne olduğu)kimse soramıyor, kimse içmeyin diyemiyor ve insanlar hergün binlerce litre coca cola tüketiyor. coca cola'nın zararlı olduğu bilimsel olarak ortada ise, insanların onu severek içmesi onun zararlı olmadığı anlamına kesinlikle gelmez.
    lütfen kimse dediklerimden üstüne alınmasın. vaktim ve bilgim yettiğince bu sitede herkese yardım etmeye çalışıyorum. hayatta takip edilecek tek yok aklın yoludur. körü körüne, sorgulamadan birşeyleri takip etmeyelim. onlar yapıyosa iyidir bizde yapalım diyeceğimize araştıralım, deneyelim, kıyaslayalım ondan sonra karar verelim. bence gerçekler söz konusu olursa demokrasi yoktur. mesela 20 kişi oylama yapıp dünya küp şeklinde mi yoksa geoid şeklinde mi sorusuna 20 oyla küp desek bile,cevabımız bu acı gerçeği asla değiştirmez :)
  • kutay__ • 12 Ocak 2006 06:09 • #547753
    .