Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

grup ismi telif hakları

• acatalepsyst • 29 Ocak 2006 04:02 • #548038
    bence bunları hiç düşünmeyin..ortaya sağlam bir ürün koymaya çalışın..sonra öyle bir isim bulunki dünya da eşi benzeri olmasın..2 grubumun ikisininde ismini başka hiç bir yerde duymadım,iki ismi de deli seviyorum:)
  • ararslan • 19 Mayıs 2006 05:05 • #549605
    ptt den iadeli taahhütlü grup ismini ya da sarkıların notaları yazan bir mektubu kendine yolluyorsun. posta memuru iadeli taahütlü oldugu için zarfa üzerinde tarih yazan bir mühür basıyor mektubu kendine yolluyorsun sonrada mektup geldiginde hiç açmadan saklıyorsun ilerde isim hakkının ya da notanın calındıgı olursa mahkemede 1 numaralı delil olrak gösteriyorsun tazminat dava acıp ayrıca zengin oluyorsun :D. Güzel taktik ama :D. notere okadar para vermeye gerek kalmaz.
  • Single_FACTOR • 19 Mayıs 2006 05:39 • #549606
    ptt den iadeli taahhütlü grup ismini ya da sarkıların notaları yazan bir mektubu kendine yolluyorsun. posta memuru iadeli taahütlü oldugu için zarfa üzerinde tarih yazan bir mühür basıyor mektubu kendine yolluyorsun sonrada mektup geldiginde hiç açmadan saklıyorsun ilerde isim hakkının ya da notanın calındıgı olursa mahkemede 1 numaralı delil olrak gösteriyorsun tazminat dava acıp ayrıca zengin oluyorsun :D. Güzel taktik ama :D. notere okadar para vermeye gerek kalmaz.

bu olayı biliyorum ama ancak türkiye dışında yapılabilir
    bizdeki kanunlar bu olayı tanımıyor :)