Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

seymour duncan mı emg mi?

• hopeblackheart • 31 Ocak 2006 13:36 • #548080
    gençler selam, öncelikle şunu söyleyim ben sert ton istiyorum ve aktif manyetiğin tahtanın karakteristik tonunu yok etmesi beni hiç ilgilendirmiyo sadece kirk sololarında duyduğumuz gibi solonun her ayrıntısı dıyulsun harmonikler güçlü olsun yani ses o kadar baterinin basın içinde one çıksın amfiyi yırtsın istiyorum o zaman aktif manyetik dediğinizi duyar gibiyim ama internet sitesinde pasif seymourrların sesi aktif emglere gore cok daha parlak duyulo sizce hangisini alayım ben
  • jasuakamikaze • 31 Ocak 2006 15:31 • #548082
    Oncelikle benm yaklasık belki abartıyorum ama 6 aydır ZUHAL MUZİK ten EMG 81 beklediğimi dusunursen zor bir durumda olduğumuzu anlarsın, EMG 81 i ingilterede buldum ve kargo ile 200 $ civarı bir paraya geliyor ... :D

ayrıca sunu soyliyim imkanın varsa manyetiklerin takılı olduğu gitarlardan bul ve mutlaka dene!!!

oda yoksa internetten demolar yerine EMG için metallica, velvet revolver ya da nickelback ... gibi o markayı kullanan grup veya gitaristlerin konserlerini izle !!!

Eminim karar vermen kolaylasacak

( Bu arada ben 1 ay içinde strat tipinde bir gitarıma EMG 81 taktırmıs olacam , cok zor karar verdim ve henuz işlem bitmediği için bir endişem var aslında :D )

Neyse sorunun cevabı : EMG
  • jasuakamikaze • 31 Ocak 2006 15:31 • #548083
    Oncelikle benm yaklasık belki abartıyorum ama 6 aydır ZUHAL MUZİK ten EMG 81 beklediğimi dusunursen zor bir durumda olduğumuzu anlarsın, EMG 81 i ingilterede buldum ve kargo ile 200 $ civarı bir paraya geliyor ... :D

ayrıca sunu soyliyim imkanın varsa manyetiklerin takılı olduğu gitarlardan bul ve mutlaka dene!!!

oda yoksa internetten demolar yerine EMG için metallica, velvet revolver ya da nickelback ... gibi o markayı kullanan grup veya gitaristlerin konserlerini izle !!!

Eminim karar vermen kolaylasacak

( Bu arada ben 1 ay içinde strat tipinde bir gitarıma EMG 81 taktırmıs olacam , cok zor karar verdim ve henuz işlem bitmediği için bir endişem var aslında :D )

Neyse sorunun cevabı : EMG
  • Black_Explorer • 1 Şubat 2006 01:55 • #548090
    kesinlikle EMG
  • hopeblackheart • 1 Şubat 2006 12:30 • #548094
    sağolun gençler ben de emg seçicem galiba ama ben de zuhal müzik mağduruyum kim bilir daha ne kadar bekliycem ama madem karar vermek için bu kadar çok zamanım var bir de şunu soruyum paraya kıyıp neck e de bi emg 89 taksam nası olur hem single hem de humbucker oluyomuş cleanları iyimidir o kadar para vermeye değermi sizce, ya da 89 bulamazsam emg 85 in clean i hakkında bilginiz var mı?
  • ibanetze • 1 Şubat 2006 12:59 • #548098
    Seymour Duncan Alnico II Pro Humbucker

Slash'ın kullandığı manyetik,

Cadenza Les Paul kopyasına taktım,gitar duvarlara tırmanmaya çalışıyo :)
  • jasuakamikaze • 1 Şubat 2006 18:56 • #548102
    EMG 85 in clean tonlarına guvenirim...

Ya aslında adamlar yapmış diyip işin içinden cıkmak cok sacma ama gercektende oyle

Yani markaya guvenipte kullanabileceğin cok az alet vardır

Manyetik konusunda EMG nin marka referansı bence yeterli ama dediğim gibi manyetiği almadan once mutlaka bi dene ...

Aklında yaptığın bir besten ya da senin bir muzik turun varsa ona gore kıyasla ve karar ver derim

BU ARADA ZUHAL MUZİK 15 GUNE KADAR EMG LER GELECEK DEDİ BANA GECEN GUN AMA....

2 AY ONCEDE DEMİŞLERDİ :D:D:D:D:D:D
  • ibanetze • 2 Şubat 2006 14:37 • #548119
    bana da üç sene önce ibanez akustik gitar hardshell casei gelcek dediler,ibanezin bendeki modeli piyasadan kalktı,hala gelcek case bakalım :)
  • Vengeance • 2 Şubat 2006 21:38 • #548135
    emg daha yapay bir ses verir. duncan ise daha doğal. yalnız o emgli gitarları 10 wattlık amfiye takasrsan hayal kırıklığına uğrarsın ben uğradım(: ama 100wattlık bir amfiye takarsan ... ama genelde seymour duncan tavsiye ederim daha doğal ve güçlü bir ses vermekte. saygılar
  • jasuakamikaze • 3 Şubat 2006 14:43 • #548159
    demek istediğini anladım

sana katılıyorum SAYMOUR DUNCAN daha sıcak doğel bir ses veriyor ama ben kişisel olarak EMG yi tercih ediyorum cunku DUNCAN ın sesi ile kıyaslarsan EMG benim elde etmek istediğim sese daha yakın ;)

Sen ne kullanıyorsun ?