-
arkadaşlar bana sansamp triac pedalını tarif edebilirmisiniz???nasıldır???iş yapar mı???birde stratocaster tarzı gitarların dip gürültüsü nasıl giderilir???
-
vallaha çok güzel ve kullanışlı bir alettir. üstünde 3adet amfi modeli var ve en önemliside programlanabilir olması istediğin 3 tonu kaydedebilirsin. barda, konserde direk olarak sisteme girersin cillop gibi olur:) dip gürültüsü içinde noise gate alırsan işini görür
-
sağol gözüm cevabın için.ben şeyi anlamadım.bu alet kendi kendine distortion üretiyo mu yoksa amfinin içindeki over drive yi mi simule ediyo.ben bu aleti kıytırık bi amfiye de bağlayabilir miyim.birde analog dimi bu alet.processor gibi değil galiba.
-
Ben bu cihazın classic modelini almayı düşünüyorum. Tri AC ve GT2 nin Classic modelinden ne farklılıkları var?
-
beyler sansamp analog calışan bir anfi simülatörüdür. kayıt ve canlı performans için öncelikli olarak mikser ya da pa ya girmek icin tasarlanmıştır. anfiyle kullanacaksanırz fx loopundan baglayıp anfinin sese rengini veren preamp kısmını bypass etmeniz gerekir. sansamp ın üstünde kabin simulatoru de mevcuttur. tri ac bende kullandım. gerçekten güzel bir alettir marshall fender ve mesa anfilerini modeller özellikle fender de cok başarılı buldum.
gt2 ve classic de kabin simulasyonuna da müdahale edebilirken, triac de edemiyorsun ama zaten cok müdahale etmenizi gerektiren bişey yok. triac daha mantıklı bir ürün. clean calarken fender, distortion calarken marshall tonu alırsınız. e daha ne olsun
-
ya peki bu aleti alıp setup a dahil edersek normal bir clean ton calarken setuptaki bir diğer distortion pedalımızıda kullanabiliriz !!! yanlısmı biliyorum hiç kullanmadım bu aleti ama sansamp a distortion bağlayarak kullanamazmıyız ( gerçi marshall distortion yeterince doyurucudur ama )
yani sahnede calarken arkamızdaki kocaman amfiyi atarak kapladığı yerden kurtulur, tasıma problemimizi cozmus olur ve direk mixere gireriz doğrumu ?
-
üstünde kendi dist. ları var ayrıca pedal bağlamadanda dist. elde edebilirsin. ama dersenki yok ben kendi dist. pedalımı da bağlicam ki bende öyle kullanıyorum o da olur. kısacası arkandaki kocaman amfiyle neler yapıyosan bunlada onları yapabilirsin(mantık olarak:))
-
ben yarın gidip bir tane alıyım yaa
yani sahneye amfi tasımak yerine gidi su pedalı aliyim :D
-
tabi ki de bir JCM2000in yerini tutmaz ama bara amfi taşımaya da değmez yani.
-
sansamp a başka distortion baglanabiliyor. ya anfi gibi düşünün işte
mesela ben ds-1 -> sansamp triac -> boss ce5 -> mixer (reverb biraz)
bu şekilde kullanıyordum sansamp tan örnegin bir fender clean i açıp üstüne ds 1 açarak güzel ton oluyordu.