Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sansamp triac

• jasuakamikaze • 18 Şubat 2006 23:44 • #548328
    ben sansamp ı en sona dusunup sansamptan mixere girerim diye dusunmustum sen ce5 i en sona koymussun ozel bir durumu varmı yani sansamp ı en sna koymakolmazmı ?
  • kutay__ • 19 Şubat 2006 03:29 • #548329
    bunun sebebi modulasyon efektlerinin(delay reverb chorus vs...) sıra olarak preamp ten sonraya gelmesi gerektiğidir. sansampta zaten preamp (anfinin sesi renklendiren kısmı) işlevi gören bir alet aslında. birde delay, chorus gibi efektler stereo cıkıs verir. o stereo cıkısı miksere iki ayrı kanala girersin (kanalların birini tam sağa birini tam sola pan ederek.. stereo calmış olursun.. son olarak sansamp i sisteme girince önce mikserin eq ını flat 0 ayarlayın sonra değiştirirsiniz. ton direkt etkileniyor.
  • Glamdancer • 20 Şubat 2006 04:17 • #548337
    git al kardesim sen o aleti ben 2 hafta once aldım tuneldekı SENKOP magzasından 225$ istiyolar nakit verirsen 200 e alıyosun. Ha yurtdısından getittirirsen onu bilmem Amerikadaki fiyatı 160-170 dolar arası. Mis gibi alet bu arada arkadasın dedigi gibi mutlaka herhangi bir yerde calmadan mixeri FLAT lemek lazım.
  • jasuakamikaze • 17 Mart 2006 10:29 • #548646
    ya 20 gun falan oluyor bitane TriAC aldım ama inanılmaz bir dip gurultusu var bu normalmi yani internetten ton ayarlarına falanda baktım yok alet ne yaparsam yapayım dip gurultusunu kesmiyor , özellikle drive acıkken

Bu sorun noise gate kullanınca cözülüyormu kokten ?
  • KeReMmM • 17 Mart 2006 14:23 • #548648
    adaptör kullanıyorsan gürültü yapabilir birde single manyetik kullanıyorsan gürültü iyice artar. ben noise gate kullanmıyorum ama sanırım sorunu çözer:)
  • jasuakamikaze • 19 Mart 2006 23:29 • #548672
    Birde pil parası cıktı :P
  • KeReMmM • 20 Mart 2006 13:23 • #548674
    humbucker manyetik ve iyi bir adaptör kullanırsan(sanırım reguleli adaptör diyolar tam emin değilim) dip gürültüsü baya bir azalır ki ben öyle kullanıyorum:) ama illede pil kullanıcam dersen sans amp tri ac. lerin çok az pil tükettiği söyleniyor. hatta kullanma kılavuzunda da yazar.