Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BOSS PEDALLARI

• kkurt • 13 Mart 2006 13:15 • #548585
    çin ya da japon malı olunca fark edebilecek tek şey üzerinde kalitesi düşük imajı olanın daha ucuza üretim yapmaya zorlanması bence. bir tür yumuarta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar olayı.
  • kutay__ • 13 Mart 2006 13:23 • #548586
    ch1 bende kullandım. taiwan yapımıydı ve analogdu devresi. o firmanın üretim stratejisiyle ilgili bi olay yani adamlar hatırladıım kadarıyla 92 ye kadar taiwanda ve japonyada analog devreyi kullanmıslar sonra dijitale gecmişler.
  • kkurt • 13 Mart 2006 13:37 • #548587
    ch-1 chorus pedalı değil mi? analog chrous oldukça ucuza maal oluyor, dijitalını yapmak mantıklı değil, ancak multi effekt türünden aletlerde dijital chrous olabilir, o da bir tek dijital procesörle diğer efektler de maliyeti arttırmadan yapılabildiği için.
  • kutay__ • 14 Mart 2006 00:23 • #548593
    abi valla boss bu adamlar milyon tane üretince demek dijitalini de ucuza cıkarmışlar bi şekilde :) bi de pili koyar koymaz bitirmeyen modulasyon pedalları yapsalar keşke.
  • Serpent_King • 14 Mart 2006 00:45 • #548594
    bi de pili koyar koymaz bitirmeyen modulasyon pedalları yapsalar keşke.

euhuhuueheuhuhuhuehu hakaten ya herkes yakınıyo bundan , alkalin pil kullanıyosunuz dimi ?
  • kutay__ • 14 Mart 2006 03:00 • #548597
    abi ne kullanırsam kullaniym emiyordu pili. pil yerine adaptör denedim bu sefer dipses oluyordu. e pille calınca da manyak oluyosun bi süre sonra hele önünde 3 pedal ve üstü olursa ya hangisinin durumu nedir diye kafana takılıyo. hem bu ızdıraba dayanamadım hemde baktım oyle iki kıytırık pedalla killer tone denilen şeyden alamadığım gerceğini görünce sattım hepsini. zaten çok efektli calmıyorum uzun süre hic efektsiz anfi gitar takıldım. gecenlerde mod efektleri(chorus flanger vs) ve reverb icin ucuz yollu korg ax3g aldım baya güzel çıktı işte. hem pil çılgınlıgı dayaşamıyorum e daha ne olsun :)

www.5ceker.dinozoruz.com
    (20:00am@19mart@bronx)
  • Serpent_King • 14 Mart 2006 03:33 • #548598
    en iyisini yapmışsın bence de.