-
Bir prosesör almayı düşünüyorum
aklımda şu anda
digitech rp 80 - 100 -250
zoom 606 - 707
var bunlar ile hard rock çalmayı düşünüyorum
sert tonlara ihtiyacım pek olmaz sanırım
yardımcı olursanız sevinirim
(fiyat/performans olayına değinirseniz daha iyi olur)
-
bence 606 - 707 ikilisini düşün derim.rp 80 den de uzak dur.
-
Ben sana kesinlikle zoom dan uzak dur derim, Nedense kullanan ve iyi diyen kimseyi duymadım
ben setupımda digitech RP 100 kullanıyorum oylesine bikac dijital ses gerektigi icin almıstım ve bekledigimden iyi cıktı ayrıca arkada controller girisi oldugu için gerektigi durumlarda bazı pedalları baglayabiliyorsun
ama sadece sana amfi modelleri lazım ise ve hard rock calıcam diyorsun eger dijital ses kullanmam diyorsan Sansamp TriAC kullan derim ben boswer processor u
Sansamp ta hem amfi modelleri var hem 3 tane sesi yazıp hafızasında saklayabiliyorsun hemde sahnede direk olarak mixer e giriş yapabiliyorsun!!!
ve cok gusel tonları var
-
ZOOM'un düşük modellerinden uzak dur
tecrübeyle sabit abi
jasuakamikaze arkadasın da dedii gibi zoom 606 505 vs. gibi düşük zoom modellerinden memnun olan bir TEK kişi bile duymadım. Benim 606'nın da sonunda boardu kırıldı. Zaten ses kalitesi olarakda gayet igrenç. 50W fender frontman de bile hum yapiodu bu processor.
son soz: uzak dur :)
-
Her iki marka processor ü de tavsiye etmem. dedikleri gibi sansamp iyi bir seçenek olabilir.
-
sert tonlara ihtiyacım pek olmaz sanırım
(fiyat/performans olayına değinirseniz daha iyi olur)
bu kriterlere göre arkadaşımız sadece efekt kullanacak sanırım bir de clean veya hafif overdrive kullanacak.overdrive zaten amfiden halledilebilen bir hadise.herkes drive model bişeyler söylemiş , ben yorum yaparken bu kriterlere de göz atmanızı tavsiye ediyorum , adamın amfi modellemesine ihtiyacı yok gibi görünüyo...
efekt olarak 606-707 fiyat performans kriterine göre digitech den iyi bence.
-
Ya Board kırıldı ne demek ya YUH
Bu adamlar nası yapiyo nası satıyo bu pedalları
insan utanır be !!!
-
selam.
bende aynı durumda sayılırım. yani çok pahalı olmayan bir efektör arıyorum. ama farklı olarak benim sert tonlara ihtiyacım var :)
zoom 707 II düşünüyorum. siz ne dersiniz ? sert tatmin edici tonlar alabilir miyim?
zoom 505 II yi denedim. dist. tonları fena değildi. idare ederdi yani.ama diğerlerini hiç bilmiyorum.
bi de digitech lerin dist.ları kötü diye duydum :?
bu arada alins senin sorunun içine ettim ama :) kusura bakma gayri..
-
707 fena diğil ama yine de öyle çok tatmin edici distortion alamazsın.
-
valla sorma abi
once jack yuvasında suroun var zannettim ses gidip geliodu sonra processor kapanıp acılmaya başladı, içini açtım bakmak için temassızlık filan var mı diye bi de ne goreyim jackın boarda baglı olduğu yer kırılmış. JAck girşi filan değil direk PCB kırılmış
505 II 606 797 bu processorlerin hiç biri alnımaz ama mesela bi arkadaşımda 2020 var epey eski bi model gayet saglam, çok da şık bi processor yanlış hatırlamıosam 3-4 dk kayıt bile yapabiliosun