-
yorumlarınız için teşekkürler
-
abi bence en iyisi analog sistem kurmak, dijital prosesor alcaksan iyisini almazsan mutlaka sesinden odun veriyor bana kalırsa, ozellikle bu zoom ve digitech dusuk modellerinin gitara yeni başlamışlara yonelik bir pazarlama politikası olduunu düşünüyorum...
cem öcek'in kitabından alınma bir seri analog setup da yazayım tam olsun :)
gitar -> kompressor/preamfi -> fuzz/distortion/overdrive -> wahwah -> equalizer -> phaser -> noise gate -> delay/reverb -> amfi
gibi, sadece bi ornek tabii ki bu :)
edit: gürültüyü azaltmak için gerçek(mekanik) bypasslı pedal kullanmakta yarar var tabi...
-
Ben sana G2 Tavsiye ederim 24 bit piyasada bulabileceğin en hesaplı ve en kullanışlı processor eğer düşünürsen laylaylon 59 da beni bul beraber bakalım kampanya fiyatı 185 $ ..
-
az once baktım bunun biş de expression pedallı olanı var. Bu expression pedalı "wah wah" pedalı olarak kullanılabiliyor mu?
-
Behringer V-AMP 2
bu alette 24 bit çıkış var diyor
hardrock a gidecek bi prosesör müdür
ve sahnede sans-amp gibi verim alınabilir mi?
-
Processor e hayıır!!Digitale Hayıır!!.(müzikte)Analog dizin.Yapay seslerden uzak durun!!!
pankart gibi oldu valla:)
-
EXP PEDAL OLMAMASI KOTU V AMP ICIN VOLUME VE WAH KONTROLU ONEMLI DIILMIDIR. PIYANGO CIKSADA BI POD KAPATSAK DA UGRASMASAK SU DANDIK ALETLERLE ;)
-
Para yok işte ona.
Yoksa niye millet bağırsın "prosesör prosesör" diye. :9
-
dimi...
-
normal,ekonomik ve kullanışlı bir alet istiyorsan POD 2.0 derim ;)