Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cort X6 mı yoksa Ltd M 50 mi ?):

• MetalismaS • 1 Nisan 2006 19:14 • #548826
    Kafayı sıyırıcam arkadaşlar..Yine kafam karıştı...Şu gitarı bi alamadım gitti...Cort X6 : 280$(390 ytl] ytl endonezya - 2006 kapalı manyetik, Ltd m 50 de 247 € (414 ytl)pera müziğe sordum neyin nesidir bilmem...Cort da bi manyetik fazla var single 2 humbucker sanırım(yanlışsam affola pek çakmam:)floydrose diğerinde Ltde de 2 humbecker sanırım,tremolo kolu var ama floydrose var mı bilmiyorum): yardımmmmmm): taxitle alıcam 2. el alamıyorum :'( veya başka tavsiyeniz varsa bu civarlarda bekliyorum..sağolun dostlar $imdiden...
  • __BaRTuC__ • 2 Nisan 2006 02:34 • #548836
    bildiğim kadarıyla m-50lerde tremolo yok ama mh-50lerde floyd rose var.valla mh-50 tavsiye ederim güzel gitar arkadaşım kullanıyo.fiyatı yanılmıyosam 300euroydu ama peşinde %10 indirim yapıyolar galiba
  • almbfsek • 2 Nisan 2006 17:59 • #548849
    300 euroya alınmış ikinci el bir ibanez mh50 ye takar bence ama siz bilirsiniz :)
  • TheCanMeButThe • 3 Nisan 2006 23:06 • #548882
    yAv tutturmuşsunuz bi ibanez ibanez
    ibanezinde 300 euroya alınabilecek sıfır modelleri var
    bence ibanez bizi kazıklıyor
    bende bu hafta sonu ax 50 modelini alacağım esp nin.
  • almbfsek • 4 Nisan 2006 00:56 • #548883
    ben ibanez fanatiği değilim valla:) daha once hiç ibanezim olmadı hatta...
    ibanezin 300euroya alınabilecek 0 modelinden bahsetmedim ki :) ikinci el diye yazdım oraya gorduun gibi...

alınmayın arkadaşlar tekrar soluyorum ESP kotu marka demiyorumi bilakis iyi marka ama MH50'nin ederi 300 euro filan degil!!! Kazık yersiniz vallah billah......
  • Serpent_King • 4 Nisan 2006 06:04 • #548885
    tabi ıhlamur ağaçlı ibanezler ederi dimi 300 euro :) sen bi işçiliği incele derim.ayrıca senin gitar fiyatlarından hiiiç mi hiç de haberin yok ne yazıkki , jackson , ibanez , fender vs. hangi markanın sıfır gitarlarının hangisi türkiye'de ederidir bunu sormak isterim sana.
  • almbfsek • 4 Nisan 2006 10:11 • #548886
    gitar fiyatlarından senden daha fazla haberim var cunku son 1 ayımı araştırmayla geçiriyirom.
    ibaneze niye taktın analamış değilim. Postları iyice okumadan soyle cevaplar atmayın arkadaslar.Ikinci el'den bahsediyorum ben orda. 300Euro'ya daha iyi 0'da var demiyorum tek dediğim 300Euro'ya mh-50 kadar dandik bir gitar yok ...
    Serpent King belliki mh-50 filan var sende... kusura bakma 300euro verdiysen saglam kazık yemişsin.
  • Serpent_King • 4 Nisan 2006 12:47 • #548888
    1. bende mh 50 yok , kusura bakma yani yok , laf koyamadığın için istersen 300 euro ver gidip alıyım bi tane mh 50 :) esp taraftarı veya sempatizanı da diğilim ayrıca ibanez in yönetim kurulu ile aramda da herhangi bir itişme yok.böyle çocukça laf sokmaları bırakalım artık.

2. geçen ay mh 250 nt yi almadan önce yaklaşık 3-4 aylık bir araştırmam oldu.nitekim şu anda 2 adet gitarım olmasına dağmen hala daha gitar araştırıp ney nedir nasıldır mevzusundayım.amerikada bulunan kuzenimle de beraber bir araştırma yapıcaktık ki en uygun olan şeyi alıcaktık benim için.yani ordan gitar getirme ihtimalim de vardı.ayrıca senin gibi de internetten araştırma yapan bi insan diğilim , örnek olarak senin gibi tanımadığı bilmediği insanlar hakkında bir şey söyleyecek cesarete sahip değilim kusura bakma bu yüzden de forum postlarına inanıp bir şey konusunda söz sahibi olmaktansa giderim kendim denerim , işçilik ton kalite gibi şeylerden anladığımı düşünüyorum.sanırım , 1 aylık bir araştırma yaptığına göre senden daha fazla haberim varmış demekki.

300Euro'ya daha iyi 0'da var demiyorum tek dediğim 300Euro'ya mh-50 kadar dandik bir gitar yok ...

ikinci elden bahsediyorsun sen , bense sıfır gitar fiyatlarından bahsediyorum.lütfen saçmalamadan önce yazılanları sakin kafayla okuyup değerlendirelim.yoksa acı sonuçlarına katlanmak gerek.300 euroya sıfır hangi gitar mh 50 den iyi bunu söylesen bir şey yazmayacaktım.

ayrıca illa kullanıcı yorumu istiyosan da buyur ;

http://www.music123.com/ESP-MH50-i98147.music

aralarında daha önce ibanez kullanmış insan da var.tabi yine diyceğim şu ki , onlara güvenip bilgi sahibi olmak doğru diğil.
  • silenceEFFECT • 4 Nisan 2006 13:09 • #548889
    bise soracam

elektroya yeni baslıcam da "Cort Stat 3T" nasil acaba ? yardimci olursaniz sevinirm
  • almbfsek • 4 Nisan 2006 15:09 • #548892
    ------------------------------------------------
    300 euroya sıfır hangi gitar mh 50 den iyi bunu söylesen bir şey yazmayacaktım.
    ------------------------------------------------

postları oku Serpent_King
    yanlış anlamışsın bir de döktürmüşsün maşallah
    ben sana ne hakaret ettim ne de laf soktum
    belli ki aranıyorsun, yoksa niye laflarımı boyle yanlış anlayasın ki?

Benm tartıştıgım konu 300 euro'ya mh-50 den iyi sıfır gitar olup olmaması degil, mh50'nin hiç bir şekilde 300euro etmediğidir!

-----------------------------------------------
    ayrıca senin gibi de internetten araştırma yapan bi insan diğilim , örnek olarak senin gibi tanımadığı bilmediği insanlar hakkında bir şey söyleyecek cesarete sahip değilim kusura bakma bu yüzden de forum postlarına inanıp bir şey konusunda söz sahibi olmaktansa giderim kendim denerim , işçilik ton kalite gibi şeylerden anladığımı düşünüyorum.sanırım , 1 aylık bir araştırma yaptığına göre senden daha fazla haberim varmış demekki.
    -----------------------------------------------

nasıl bu kadar gocundun anlayabilmiş değilim. yarası olan gocunur derler, doğruymuş demekki...

mh-50 'yi pera da gidip gordum ne işçiliğini ne tonunu ne de kalitesini begendim. bu da benim fikrim ister katıl ister katılma. katılmamak da bana hakaret etme hakkı vermez ona gore..

--------------------------------------------------
    bende mh 50 yok , kusura bakma yani yok , laf koyamadığın için istersen 300 euro ver gidip alıyım bi tane mh 50 :) esp taraftarı veya sempatizanı da diğilim ayrıca ibanez in yönetim kurulu ile aramda da herhangi bir itişme yok.böyle çocukça laf sokmaları bırakalım artık.
    -----------------------------------------------------
    laf filan sokmadım ben sana
    senin yazdıklarını kim okusa ESP sempatizanı oldugunu sanar...
    hala da aynı fikirdeyim. azını açıp gozunu yumduuna gore var bi esp sempatizanlıgı :)
    ayrıca mh-250nt almayı düşünüyorum ben de, sonuçta esp ye bir garezim yok...

neyse serpent_king, baştan benm dediklerimi yanlış anlamasaydın (ki oldukça açık yazdım) boyle bir tartışma yaşamıcaktık
    daha dikkatli ol bence
    kal saglıcakla