1. bende mh 50 yok , kusura bakma yani yok , laf koyamadığın için istersen 300 euro ver gidip alıyım bi tane mh 50 :) esp taraftarı veya sempatizanı da diğilim ayrıca ibanez in yönetim kurulu ile aramda da herhangi bir itişme yok.böyle çocukça laf sokmaları bırakalım artık.
2. geçen ay mh 250 nt yi almadan önce yaklaşık 3-4 aylık bir araştırmam oldu.nitekim şu anda 2 adet gitarım olmasına dağmen hala daha gitar araştırıp ney nedir nasıldır mevzusundayım.amerikada bulunan kuzenimle de beraber bir araştırma yapıcaktık ki en uygun olan şeyi alıcaktık benim için.yani ordan gitar getirme ihtimalim de vardı.ayrıca senin gibi de internetten araştırma yapan bi insan diğilim , örnek olarak senin gibi tanımadığı bilmediği insanlar hakkında bir şey söyleyecek cesarete sahip değilim kusura bakma bu yüzden de forum postlarına inanıp bir şey konusunda söz sahibi olmaktansa giderim kendim denerim , işçilik ton kalite gibi şeylerden anladığımı düşünüyorum.sanırım , 1 aylık bir araştırma yaptığına göre senden daha fazla haberim varmış demekki.
300Euro'ya daha iyi 0'da var demiyorum tek dediğim 300Euro'ya mh-50 kadar dandik bir gitar yok ...
ikinci elden bahsediyorsun sen , bense sıfır gitar fiyatlarından bahsediyorum.lütfen saçmalamadan önce yazılanları sakin kafayla okuyup değerlendirelim.yoksa acı sonuçlarına katlanmak gerek.300 euroya sıfır hangi gitar mh 50 den iyi bunu söylesen bir şey yazmayacaktım.
ayrıca illa kullanıcı yorumu istiyosan da buyur ;
http://www.music123.com/ESP-MH50-i98147.music
aralarında daha önce ibanez kullanmış insan da var.tabi yine diyceğim şu ki , onlara güvenip bilgi sahibi olmak doğru diğil.