Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

manyetiklerin south ve north kabloları nasıl anlaşılır?????

• grupmulanbu • 12 Mayıs 2006 13:11 • #549534
    dostum, pickguard satılıyo internette..bkz. www.mydukkan.com ayrıca o north south davasına şunu söyleyebilirim..manyetik, yani elektro mıknatısımsı şeyin artısı eksisi olmaz..diyosanki "benim içim rahat etmiyo"..şöyle bi bilgi verim..düz renkli olan yani tek renkten ibaret olan kablolar herzaman artıdır..pijamalı olan yani çift renkli olan kablolar eksidir..yani nötrdür..yani topraktır..senin yapman gereken toprakları sviçin toprak kısmına, yani toprakların bağlandığı yere lehimlemek ve canlı, yani artı uclarıda swiç'in malum noktalarıma lehimlemek..

yardımcı olduysam ne mutlu bana..
  • temperamental • 12 Mayıs 2006 13:29 • #549535
    sağolun

kabloların hepsi tek renk :( ama bağlicam çalışmassa artık ters çeviririm :)

birde benim kapak dan tr de yok kesimi biraz farklı mecbur bozcam :(
  • KeReMmM • 14 Mayıs 2006 00:04 • #549550
    evet arkadaşın gitarının pickguard ı biraz farklı stratkarınkinden biraz daha yuvarlak gibi değişik bişey:)
  • temperamental • 14 Mayıs 2006 22:22 • #549561
    :D 30 a takarız dediler çok para yav allahdan kerem varda şema falan bulabiliyoruz :)

gitarı değiştiricem sanırım kerem senin eski gitardan buldum pazarlık yapcam