-
arkadaşlar ben 1 yıllık bir gitarcıyım ve müzik kulağımı geliştirmek istiyorum aslında normalde daha da geliştirmek istiyorum mesaj yazın bende viritiöz olmak istiyorum
-
:D:Dbende....kaliteli mp3 çalar edin çok işe yarıyo...ayrıca şarkıları kendin çıkarmaya çalış..tablar 2. planda kalsın..yama sololar at şarkılara..
-
valla kardeş iyi bir solo gitarist olmak istiyorsan 1950'li yıllara dönüp sağlam blues gitaristlerinin yaptıkları doğaçları dinle.kafanda notaların çaldığını anladığında çok hoşuna gidecek ve blues mutlaka çal.gitarın kalbi blues ve doğaçtan geçer.iyi gitaristlere baktığımda tüm virtüözler aynı zamanda çok iyi blues doğaç gitar çaldıklarını gördüm ve gerçekten işe yarıyor.dene pişman olacağını zannetmiyorum.
-
virtüöz olmak?
ha deyince olunmuyor sanki?
ya da forumlara yazarak
-
bence çok önemli değil virtuöz olmak. evde kendi başına çalışmaktansa bir davulcu ve basçı bul, beraber çalış çok daha faydalı olur.
-
dinleyip çalmak dinleyip çalmak dinleyip çalmak bir süre sonra aşıyosun olayı tabi dinlediklerin de belirleyici olacak en azından hendrix dinle güzel oluyor sonra kendin çıkarmaya çalış (çalış) önerim budur
-
Dostum senin bu forumuna sadece ve sadece bir soz soylemek istiyorum: virtuoz olmak istiyorsan oturup calisip olursun. Bu baskalarinin tavsiyelerine bakmaz. otur calis senin de olucaktir mutlaka...
-
virtiözlük le kulağın bir alakası yoktur.kulak doğuştan gelen bir yetenektir ve sende varsa ortaya çıkar zaten .ayrıca sabredeceksin ha deynce hiç bir şey olmaz...yani lafın özü:müziğe kabiliyetin varsa çalışırsan virtiöz olursun..yoksa olamazssın...
-
Hendrix virtüöz değildir, çok iyi bir blues gitaristidir.karıştırılmasın,
mesela hedefin iyi bir blues gitaristi olmak olsun. virtüözlük terimi ağzımdan bile kolay çıkamıyor
-
kesinlikle her dediğine harfiyen katılıyorum.