Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bateri Alacağım

• titus foxx • 14 Ağustos 2006 20:25 • #551709
    Tam adresi biliyosan ve yazarsan sevinirim.Ben Avcılarda oturuyorum.Yakın sayılırım.Oraya bi gidip bakmak isterim doğrusu.Ya da bilen varsa söylesin.Ya da biri başlık atsın 'zil imalat yerleri' diye.Ya da toplanıp gidelim.
    Esenyurttaki imalat yerini bulup oraya gidersem izlenimlerimi anlatmam işten bile değil.Teşekkürler.
  • -maJestY- • 15 Ağustos 2006 12:45 • #551727
    Bütçenin fazla olmadığını varsayarak Sonor 503 ya da Pearl Forum alabilirsin hatta bunların temiz 2.elini bulabilirsin de...Eğer paran yetiyorsa SX,Maxtone,Powerbeat alma çünkü bunların aksamları da gayet kalitesiz oluyor paran varsa almışken bir kez al iyisini al çünkü davul öyle kolay değiştirebileceğin bir enstruman değil.

Birde yukarıda az bilinen Premier denmiş ama Premier ingiliz malı çok kaliteli bir davuldur Iron Maiden başta olmak üzere birçok ünlü gruptan kullanıcısı vardır ve Türkiye'de fiyatları biraz yüksektir, elektronik markası olan Premier ile karışmasın :)

Zil olarak şiddetle Masterwork öneririm çok uygun fiyata çok güzel zilleri var , tabi zil seçimi zor iş en iyisi gidip senin denemen ben şahsen Masterwork Custom ve Resonant serilerini beğeniyorum hemde Agop-Mehmet'e göre çok daha ekonomik. Sakın gidip İstanbul Samatya, Zildjian Zbt,Sabian B8 gibi başlangıç paketi adı altında makine zilleri alma tonları gerçekten çok kötü :(
  • oktf • 1 Eylül 2006 18:34 • #552049
    yukarda birisi premiere duyulmamış gibi bişeyler demiş de arkadaş yanlış demiş premier gayet ünlü bi markadır ve çok güzel tonları olan bir davuldur sadece Türkiyede kullanan az insan var..
    konuya gelince mesela ben ilk maxtone la başladım gelişmeye başladıkça başka davula geçmen gerektiğni hissediyorsun zaten bundan 2 sene sonra yamaha stage custom aldım ve mükemmel bir davul her türlü ton alabilirsiniz bu davuldan vede aksamların kullanımı çok rahat..zillerede gelince ben masterwork kullanıyorum illaki zillerin istanbul zildjian olması gerekmiyor,turkish var anatolian var bunlarda güzel markalar gidip alırken nasıl ton istiyorsan öyle seçip almalısın yani deneyip al mutlaka benim tavsiyem bu kolay gelsin