-
ya ben bu apocalyptica konserinden sonra cello askıyla yanıp tutusmaya basladım...biraz da ozentilik diyebiliriz buna:D sizce cello ya harcıyacagım wakitle baska bir ensturmanı mı ogreneyim yoksa cello gercekten ogrenlmeye deger,calmaktan cok zewk alınan bisey mi??gerce bu biraz da zewk meselesi bence ama yine de yorumlarınızı bekliyorum...
-
-
ya birde butun arkladaslar gitar calıyo arada bateri var iste cello calan fazla olmadıgı icin daa cazip geliyo
-
cello sabır ister maksimum derecede. tıpkı inanılması güç olsa da diğer enstrumanlar gibi.. ama sana mükemmel bir enstruman olduğunu söyleyebilirim. ben şahsen müzik ve sahne sanatları bölümündeyim ve 16 senedir viyolonsel çalıyorum. herhalde tekrar dünyaya gelsem ve yine müzisyen olma şansım olsa yine cello seçerdim. tutku mu demeliyim.. :) anlatılmaz birşey işte.. mükemmel...
-
Metallica dinleyip cello çalmak istiyorsan
Altı şişhane üstü tophane dedikleri olayı birebir ıspatlamış olursun.
-
sırf rock yüzünden istiyorsan yazık..klasik müzik öldü ve ben bu yol üzerine inançla ilerleyen biri olarak sırf rock yüzünden istenilmesine ve klasik müziğin umursanmamasına üzülüyorum.ayrıca bu yaştan sonra çoook fazla çalışmadığın ve çok ciddi yapmadığın sürece anca hobi olarak yapabilirsin..çok zor bir enstrumandır..çok mu bilmişlik yaptım bilmiyorum fakat çello çalan biri olarak bunları söylüyorum..ayrıca ilk seneler çekilmez ve çok zor olabilir.ama istiyorsan neden olmasın?başarılar..
-
"çok zor bir enstrumandır"
---
ben iki dakika bile dayanamadım. ne o öyle reçine gıcırtısı duymamak için bile 3 ay boyunca yay çekme çalışmak gerekiyormuş... sonuçta eline ne geçiyor? reçine gıcırtısız 1 tek nota.:)
-
hayır bilmişlik yapmadın zaten benim ogrenmek istedigim bu we bunun gibi seylerdi...ben rock icin istiyorum demedim ki...sadece apocalyptica konserinden sonra enstrüman olarak cok sevdigimi soyledim yinede yorumun icin sagol...
-
ben iki dakika bile dayanamadım. ne o öyle reçine gıcırtısı duymamak için bile 3 ay boyunca yay çekme çalışmak gerekiyormuş... sonuçta eline ne geçiyor? reçine gıcırtısız 1 tek nota.:)
bravo (!) bakış açına hayran olmamak elde değil, yazık...
-
neye değermi? ben anlamadım ya da anlamak istemedim birisi bana öğrenmeye değmiyecek bir enstruman söylesin o zaman..