-
bunu soruyorsan hiç öğrenme bence çünkü vereceğin paraya ve belki harcayacağın emeğe yazık bir ay sonra sıkılırsın
-
bunu soruyorsan hiç öğrenme bence çünkü vereceğin paraya ve belki harcayacağın emeğe yazık bir ay sonra sıkılırsın
-
Çalacağın çalgı şofarda olsa değer..
-
vallabana göre deger sen git cellonu ogren sonra çalll
-
bence rock a çello ve saksafon çok yakışıyor ama bu enstürmanları çalan çok yok(rock çı olarak).bence çal değer
-
ne alakası var abi sonucta sen herhangi bir sey yaparken baskalarının dusuncelerine onem vermez misin?veya bir ise kalkısmadan once baskalarından aldıgın tavsiyelere..??
-
zaten apocalypticadan esinlenerek viyolonsel öğrenmek isteyen adam bi nevi rock için ister ama ebatları olsun zorlu derecesi olsun hayli güç..öldüm yaaa::(
-
zaten apocalypticadan esinlenerek viyolonsel öğrenmek...
---------
yapmayın şimdi bu hem heavy metale hem de viyolonsele hakarettir...
bence son derece zevksiz bir gruptur kendileri.
-
apocalyptica çalıyor millet ona hayran metallica ya da yeni bir soluk getirdi farklı onlar diye yapacaksan bu bir hevestir ve geçer bu arada çello üyle bir iki ayda öğrenilmez ondan söylüyorum kimsenin ümitlerini kırmak istemem ama işe biraz klasik müzik yönünden bak yani elinde çello ne çalacaksın kafanda bunları kurdun mu
sesine aşık mısın enstrümanın
ya da şöyle yapalım cicim sen önce ders al sonra git enstrüman al hem enstrüman alırken kazık yemezsin hem de bunun bir hevesten fazlası olduğunu anlarsın okey çelloyla başarılar dilerim :))
-
kolay ogrenilcek bisey olmadıgını bende biliyorum..basında boyle adam gibi yazsaydım bisey soylemezdim sana zaten