Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ESP gitarlar nasıl?

• the_TW_named • 9 Haziran 2006 17:52 • #549998
    ben bu yaz esp marka gitar almak istiyorum manyetikleri hoş gibi daha önce kulanan veya şu anda kullanan veya kullanamamış ama bilgi sahibi olan veya vs. vs. bilgi edinmek istiyorum
    hard rock, metal çalıyorum metallicanın tonlarını seviyorum şu anda elimde aria var

--------tweeder--------
  • MaDB0Y • 9 Haziran 2006 23:08 • #550001
    heralde bu topic allahtan vahiy olarak yollandı çünkü bugün eskiyen Ibanez s520ex imi bırakıp ESP alexi laiho modelini aldım signature olmayan versiyonu , ve gayette memnunum , hafif , gerçi otururken biraz rahat değil ama neyse... ESP gitar alcaksan , eğer alt seviye LTD istiyorsan MH ya da M serisini öneririm gayet kaliteliler , eğer metal ve hard rock çalıyorsan seymour duncan değil de EMG manyetikli olan gitarlarına bak , ayrıca türkiye distribütörü PERA müzik sitesi de www.peramusical.com , bugün gittim aldım ve gayet hoşgörülü insanlar , gitar çeşidide fazlaydı... Tavsiyem sitesinde biraz gezinip bakman , ben şahsen başlangıç için M ve MH/MHNT serisini bayağı sevdim... yardım gerekirse ekleyebilirsin , msn im [email protected] =)
  • Serpent_King • 10 Haziran 2006 03:20 • #550002
    mh 250 nt kullanıyorum alalı 4 5 ay oldu.çok memnunum gitarımdan daha önce bir çok gitar kullandım ama edindiğim en iyi gitar bu diyebilirim.mh ve m serileri güzel yanlız iki modelinde floyd rose lu gitarlarından uzak durmanı öneririm.m 50 veya , mh 50 nt filan bakabilirsin.

eğer esp alıcaksan da m2 filan düşünebilirsin maddiyat elverdikçe :)
  • Single_FACTOR • 10 Haziran 2006 05:10 • #550003
    bi ara BC.Rich diye rtalığı kavuruyordun burda?
  • Serpent_King • 10 Haziran 2006 10:37 • #550004
    bc rich çok pahalı ama amerikan gitarları mükemmel.ayrıca anamın karnından tüm gitarların nasıl olduğunu da bilerek doğmadım tahmin ettiğin üzere.denedikçe , sahip oldukça fikir ediniyorum.şimdi yine binlerce dolarım olsa , custom bc rich alırdım kendime.
  • the_TW_named • 11 Haziran 2006 18:43 • #550019
    teşekkürler site için yalnız ben antalyalıyım ve antalyada bulmam zor sanırım peki ben bu gitarları türkiyede hangi fiyata bulabilirim özellikle truckster ve ex400 modelleri hoşuma gitti gibi bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim
    =)
  • kelle • 11 Haziran 2006 20:23 • #550020
    antalyadan muzik aleti alma bence. seleklere hiç girme zaten.hiç bi dalgadan çakmıyorlar . bi senkop iyi. neyse satılık ex50 var 500 milyon.alıcaksan konusuruz. evde çalınmış tertemiz 4 - 5 aylık daha. ilgilenirsen buraya mesaj atman yeterli.
  • the_TW_named • 12 Haziran 2006 15:39 • #550029
    ex50 500 ytl diyosun ama sıfırı ne kadar zaten? hem expdan vazgeçtim gibi truckster istiyorum ex50nin sıfır fiyatı 300 dolar falan sanırım
  • Hellfire_delay • 12 Haziran 2006 18:40 • #550030
    bence esp gayet iyi kullanmadım ama eclipse modelini çok beğeniyorum işallah bigün alabilirim :)
  • BeaMsRaeK • 14 Haziran 2006 18:00 • #550057
    Üstad yaa, sorması ayıp kaça aldın LTD'ni, hayırlı olsun bu arada..
    Ben 3 ay önce Ibanez SAS32 aldım ama şimdi canım biraz daha sert bişeyler de çekiyor, sanırım şu LTD'leri gözü karartıcam..
    Fiyatlar nasıldı?