Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ilk elektrogitar?

• perfect_ • 10 Temmuz 2006 14:55 • #550590
    bende elektroya yeni baslıyorum cort x2 almayı dusunuyorum.birde amfi olarak marshall mg10cd(10 watt).bu amfiyi alırsam pedal almama gerek var mı bi arkadasım efektli amfi alırsan pedala gerek yok demiştide :)
  • huseyinz • 11 Temmuz 2006 03:02 • #550598
    efektli alırsan fiyatıda artar tabii ama bence hemen bir amfi alma,pedalda alma.bilgisayarında takıl ne biliyim guitarfx i falan kullan..o 10w lık marshallı alırsan sonra elinde kalır hemen daha iyisini istersin..hem o zaman aralığındada para biriktirip güzel bir distortion amfi alabilirsin..ben olsam öyle yapardım senin yerinde.
  • BurakFender • 13 Temmuz 2006 12:56 • #550657
    SAKINN!!!10 WATT ALIYIM DEME.GİT 25 WATT BİR FENDER DSP FALAN AL DAHA İYİ.AMFİ ALIYORSAN KESİNLİKLE 18 VE ÜSTÜ İNÇ BİRŞEY AL.BEN ŞAHSEN YAŞADIM; 10 WATT AMFİLER 10 GÜNDE ZORTLUYO.ARKADAŞIMIN DA O DEDİĞİN AMFİDEN VARDI...TAM 8.5 GÜN DAYANDI
  • memoscream • 18 Temmuz 2006 00:56 • #550767
    arkadaşlar ben seslerinden anlıyorum bu gitarların burada 190 milyona vardı alacaktım berbat bir sesi olduğu için almadım çok da cahil değilim elektro gitar konusunda biliyorum bazı şeyleri yani ama yine de fikirleriniz için çok teşekkür ederim
  • ibanetze • 18 Temmuz 2006 03:12 • #550769
    18 ve üstü inç mi :o/

kardeş öyle bi amfi varsa biz de alalım :)

benim bildiğim o buzdolabı gibi stack amfilerde bile 4x12" hoparlör oluyo :) hadi bazı aykırı modellerde 15" oluyo ama ondan daha büyüğünü de zor bulursun.

bu amfiyi al ya da alma demek için fiyatını öğrenmek gerek önce,bildiğim kadarıyla ikinci eli 90-100 ytlye gidiyo,eğer ikinci eli bu civarda bulunabiliyosa alınır,ama ne sıfırına ne ikinci eline 100 ytlden fazla verilmez,zaten bi kaç ay sora değiştirmek gerekecek,sıfır alıp boşuna satarken para kaybetmeye gerek yok,kafadan eski alıp alınırken verilen para çıkartılabilir :)

aslında 10 wattlık bi marshall o kadar zottirik değildir,bu amfinin ev kullanımında iki üç seneden önce herhangi bi sorun çıkarcağını sanmam..ben 15 watt behringer kullanıyorum,daha bi on sene kullanmaya devam ederim muhtemelen,yenisini alsam bile bu iyidir,durur evde..