-
Arkadaşlar biliyorum okuyunca yuh sonunda bu da mı oldu diyeceksiniz ama gitar için bu yüzsüzlüğe değer diye düşünüyorum. 4 senedir gitar çalıyorum ve kendime iyi bir gitar alamıyorum. Eğer kenarda duran kullanmadığınız akustik ya da elektro-akustik gitarınız varsa, ve "e ben kullanmıyorum bari birine yarasın" diyorsanız ben talibim.
Normal yollardan gitar sahibi olmayı beklersem 40'ıma varacağım. Karşılığında ne alacağım derseniz hayır duası o da kabul olursa. Yüzsüzlük biliyorum. Ama başka çarem yok. Yardım eden olursa çok mutlu olurum.
Herkese kolay gelsin.
-
Üste alayım biraz...
-
hehe..
-
Gitar çalmaya bu kadar hevesliyseniz, gerçekten çok ucuz gitarlar var. Zaman ilerledikçe daha iyilerine terfi edersiniz. Ben ilk para kazandığım konserime ödünç aldığım bir klavyeyle çıkmıştım. Bir kaç konser sonra da kendime ucuz bir alet almıştım. Sonra zincirleme ilerledi herşey. Şimdi üç tane gayet güzel klavyem var.
-
bak mesela sen konserden kazandığın parayla almışsın ilk klavyeni.. belli ki bu arkadaşın kazanç sağlayabileceği böyle bir fırsatı yok.. ayrıca mesajında akustik ve elektro gitar demiş.. yani bu arkadaş şimdilik klasik gitarla takılıyor ve fazladam akustik veya elektro gitarı olan var mı diye soruyor.. yani ben öyle çok kaliteli bir alette de gözü olduğunu sanmıyorum bu arkadaşın.. en ucuz akustik, elektro fiyatları bile oldukça fahiş rakamlar..
-
bu arada geçen ay akustik gitarı satmıştım hiç satılmayacak bir fiyata.. keşke satmasaymışım emin ol gönderirdim sana..
kolay gelsin dostum..
-
Bigboots açıklama için teşekkür ederim ben bile daha iyisini yapamazdım :D
-
Eyvallah hocam düşünmen yeter.
-
[ALINTI]bak mesela sen konserden kazandığın parayla almışsın ilk klavyeni.. belli ki bu arkadaşın kazanç sağlayabileceği böyle bir fırsatı yok..[/ALINTI]
Ama ilk para kazandığım konsere de başkasından ödünç aldığım klavyeyle çıktım. ;)
-
Helal!!!
S*çıp üzerine de tüy dikmek dedikleri bu olsa gerek...