Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yüzsüzlük

• pinus_antares • 11 Temmuz 2006 00:18 • #550593
    Eee iyi de sana ne?Ben zaten hoş bişey olmadığını biliyorum ve bunu belirterek yazdım. Sana ne oluyor?İmkanım yok ve böyle bir yola baş vuruyorum. Ne yapayım?Seni ilgilendirmez ki!
  • Single_FACTOR • 11 Temmuz 2006 00:42 • #550594
    ilan verirsen beni ilgilendirmez;
    60.000 kişinin olduğu bir sitede forumlara yazılana da iyi ya da kötü yorum yazılır.
    böyle bir başlık açacaksan da; Gelen cevapları kaldırabileceksin.
  • rubber soul • 11 Temmuz 2006 01:25 • #550595
    106.290 üye var sitede 60.000 i çoktan aştı.
  • Single_FACTOR • 11 Temmuz 2006 01:32 • #550596
    106.290 üye var sitede 60.000 i çoktan aştı.

Bilerek öyle yazdım :P
    ayrıca reca ederim 70 milyon bizi izliyor!
  • ibanetze • 11 Temmuz 2006 02:33 • #550597
    gitar almak için herkes bi şeyleri feda ediyor.

ben de üç sene öncesinde gitarım yok amfim yok diye sızlanıp duruyodum ama bi yerde okuduğum yazıdan etkilendim sonra..insan bi şeyler sahibi olmayı beklerse tabi ki 40 yaşına kadar hiç bi şey sahibi olamaz ama biraz akıllı davranırsa kimseye muhtaç olmadan kendini mutlu edecek her şeye sahip olabilir.

misal öğrenci olduğunu varsaysak bile haftasonları çalışabilceğin bi iş bulman çok da zor olamaz,ben part time çalışıp kazandığım parayı çar çur etmiyorum,bi kaç yıl önce hayalini bile kuramadığım,kendi dünyamın en güzel gitarlaeına sahibim çok zamandır,genelde çalışmak deyince neyse gitar çalmayıveririz diyolar,ona da saygı duyarım tabi,sonunda bu sözleri hatırlatmak kaydıyla...
  • bigbooots • 11 Temmuz 2006 05:00 • #550599
    sen bir arkadaşın da ödünç almışsın bu eleman da direk istiyor.. :) amaç aynı gibi ama yöntemeler farklı sadece..
  • bigbooots • 11 Temmuz 2006 05:09 • #550600
    öyle tabi hocu gözü karartmak lazım bazı şeylerde.. eğer birşeyi çok istiyorsan.. ama başkasına muhtaç olmak demişsin.. bu bariz hakarettir!! bu arkadaş kene midir, parazit midir, virüs müdür?? nedir?? alt tarafı konu açıp rica etmiş.. şurada şimdi kimse ilgilenmese de gitarsız kalsa kahrından sanki ölecek midir ki bize muhtaç olsun?? hatta şu başlığı 'yüzsüzlük' diye açması bile bir mütevazilik örneğidir bence..

neyse tamam ben başka birşey yazmayacağım bu konuya..
  • ibanetze • 11 Temmuz 2006 10:53 • #550601
    orkuncum "ille de de ölecek mi" demişsin ama insan sadece ölüm kslım işleri için birilerine muhtaç olmaz,zira "eğitim yardımına muhtaç,yola muhtaç" gibi kullanılır bunların sonunda ölüm olması şart değildir..

arkadaş da biraz sömürü yapmış 40ıma kadar alamıycam bi gitar diye,niye alamıyosun ya sadece bunu demesi bile hoş bi şi değil,biz babamızın parasıyla mı alıyoruz gitarları,beklersen tabi alamazsın,zaten bi hobi sonuçta bu,kimsenin senin hobin için kendini sıkmasına gerek yok,kendin yapcaksın bi şeyler..ha kimseyi sıkmamak gerek derken,forumda gitar istemesiyle bi alakası yok bunun yani kullanmadığınız gitarınıza talibim demesiyle,dediğim sadece gerek yok bunlara kafası ve organları sağlıklı çalışan herkes üç dört ayda bi japon ibanez parasını çıkartabilir,yemeyip içmese o parayla..
  • bigbooots • 11 Temmuz 2006 12:55 • #550605
    seni nuri'ye havale ediyorum.. :o
  • Single_FACTOR • 11 Temmuz 2006 14:27 • #550606
    Biz hepimiz normal yollardan gitar almadık zaten. Çalışıp al kardeşim!