-
baterist arkadaşlar_yetenekli biri haftada bir saat ders alarak ve ödevlerde özverili çalışmayla ciddi anlamda 'iyi çalıyor' diyebileceğiniz konumuna ne kadar zamanda gelebilir?_(cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.)
-
eger hocan da ıyıse ve adam gıbı seylere cok ıyı calısırsan ve aynı zamanda bı grupta bulunursan 1 sene de cok ıyı olur
-
bence rahat 6 ayda biter bu iş....cunku hem yetenekli hemde hergun calıscam diosun 6 ay yeter sana arkadasım
-
bu kursta aldıklarını tkrar etmene bağlı tkrar sayısına göre bu süre kısalır ama en az 1 sene..
-
Bende 1 sene derim... Yani daha onceden ilgin varsa belki 1-2 ay kisalir bu sure
-
bence(gitaristim ama) bi enstürmanı 1 senede söktüm diyip çıkılmaz.en az 2 sene derim
-
arkadaşlar bateri enstrumanı bir senede çözülecek bir alet değil...iyi bir hocan varsa ve yetenekliyim diyorsan,dünde bir saat kurs alırsın okey ama etud yapmalısın....boş olduğun heran açlışma yaparsan belki 1 senede hoş birşeyler olur...ayrıca kalıp öğrenmeye bak...kalıp çalış...ve mümkün ise kendi set-upını oluştur...biranda gelişme kaydedersin....kolay gelsin şimdiden ama 1 sene yeterli bir zaman değil...
-
istek azim birazda zeka 1 sene çok iyi bi zaman
-
çoğunuz 1 sene demişsiniz ve ancak çok çalışmayla diosunuz hatta 1 seneden de fazla sürer diyenler var biraz karamsar düşündüm ama haklısınız sanırım çocuk oyuncağı değil bu işler çok teşekkürler dikkate alıp bişiler yazanlara:):)
-
"İyi çalıyor" kavramı kişiden kişiye göre değişir, Mike Portnoy iyi çalıyor ama onun düzeyine ne kadar zamanda gelirsin bilemem :)
Yetenekliysen, iyi bir eğitmenin varsa , egzersiz yapıcak vakit ve imkanın varsa 1Senede birşeyler yapabilir hale gelebilirsin bence...Ama bu tamam bitti demek değil daha çoooook uzun yol var önünde.
Bence sen süreyi filan boşver hiç vakit kaybetmeden bu işe başla ;) Zaten enstrumanını gerçekten seversen zamanın ne kadar çabuk geçtiğini farketmezsin...