-
Arkadaslar az önce bu yazcagımı yanlıs foruma yazmısım silindi mesaj.Simdi hepsini tekrar yazmam gerekecek.Ya da kısaca özetliyim.Arkadaslar ben prosesör almak istiyorum ama pahalı olmıcak.Yani pahalı derken 500 600 ytl falan cok fazla digitech rp50 100 falan onlarada sıcak bakmıyorum cok adi duruyolar.aklımda bikac sey var ama pahalılar.Birde anlamadıgım sey su,boss gt-8 cok pahalı bi cihaz ama herkes ben prosesör almak istiyorum dediginde genelde git bi gt-8 al diyolar ama bu alet cok pahalı ve herkes bundan kullanıyo nedense.Yani demek istedigim oyle ufak tefek efekt aletleri degilde boyle biraz daha iyi olanlardan almak istiyorum.Mesela gt-3 falan gibi boyle uzun olcak ve rp50 gibi dandik durmucak gt-8 almak istiyorum ama fiyatını biyerde gördüm 950 ytl yazıyo bu fiyatta nasıl alınır bu neyse yardımcı olursanız sevinirim.
-
arkadaşım o sana gt8 al diyenler processorleri sevmezler çoğu gitarist sevmez.
processor alıyorsan en iyisini al ki analog set up a yakın olsun derler kötü bir niyet yok paran olduğunu söyleseydin ben de onu önerirdim.ben sana korg ax 1000 ya da 1500 öneriyorum tonları iyi ve kesinlikle oyuncak gibi durmuyor.
-
Yardımın için sagol ama bunun fiyatı nedir herhalde ucuz bişey degildir degil mi
Öncelikle 1500 ün fiyatı nedir onun görünüşü hosuma gitti ve benim de istedigim oyle bişeydi
-
Millet kimse bişi bilmiyomu ya hadi sizde yardımcı olun biraz!
-
bazen sessiz kalmak ta bir cevaptır.
-
nassı yani?
-
yani işin özeti bu aletlerin aslında hiçbiri ona verdiğin paranın hakkını vermiyor, ama az çok iş gören birşey istiyorsan o zaman gidip en iyilerinden birini alman lazım.
bulabilirsen bu alet iyidir:
http://www.musiciansfriend.com/product/Line-6-GuitarPort?sku=482232
aynı zamanda iyi bir ses kartı olarak ta kullanıp kayıt yapabilirsin.
bilgisayar olmadan çalışmıyor. zaten o yüzden 99$ ya...
-
Ya geyik mi yapıyorsunuz gerçekten ben alacam ama hangisinden almam gerek paramın hakkını vermesi için bende onu soruyorum kkurt sen bilirsin diye senin cevap yazmanı bekledim ama sende dalga mı gectin anlmadım sagol link için ama kaliteli bi prosesör arıyorum boss gt serisi gibi ya da zoom gfx serisi gibi öyle digitech in rp 50 mis neymiş onun gibi degil yani siz anladınız işte ben onlar hakkında bilgi edinmek istiyorum hangisinden almalıyım ne kadar vermem gerek falan filan işte yardımlarınızı bekliyorum
-
ya ne diyebilirim $99 işte. bu fiyata bundan iyisi yok tak bilgisayara kullan. o aletin kendi başına çalışanı $300 civarı, türkiyeye gelince kimbilir kaç olur. rp'lerden uzak dur. boss'ın processörlerinin sesi doğal değil ama iş görürler.
-
Bende onu diyorum hepsinin sesi zaten dogal degil ama alınabilcek en iyisi ve fiyatı ne kadardır onu merak ediyorum rp'leri falan almam 99$ olanıda kullanamam ya ben studyoya gidicem grubumla falan napıcam orda nereye baglıcam onu sonra ben kendi başına çalışanlardan bahsediyorum onlardan alıcam ucuz bulabilirsem ya da bulamazsam toplıcam parayı alıcam artık ama ucuz ve iş gören kaliteli bişi almam gerekiyo gt-8 cok pahalı bir kere gt-3 gt-5 ne kadardır ya da JON_SCHAFFER ın dedigi korg ax-1000 ya da 1500 ne kadardır sen bişeyler biliyosan hakkında paylas ya da ne kadar oldugunu ogrenebilecegim site biliyosan yardımını bekliyorum