-
ya bence en basit çözümü uygula. fasttrack-2 mıydı neydi.. hiç kasmaya gerek yok. o kadar da ince elenip sık dokunacak bir konu değil
fenderin kral singlelarını sevmem bu arada. gürültü yapıyorlar bu çağda bu devirde... ayıp.
-
hadi ya.o sound sevilmez mi.neyse karar verdim zaten.Seymour Duncan SH-6 Distorsion...
-
sound güzel gürültüsü güzel değil, ayrıca o gürültünün bir değil birden fazla çözümü varken nedense fender en üst modeller hariç bu çözümlerin hiçbiri ile pek alakalı değil..
-
dimarzio evo.
-
JON_SCHAFFER, Penguen mi okuyosun? :)
-
Arkadaşım benim görüşüm şu, tamam herkes bişeyler yazmış etmiş ama
bence oynama güzelim fenderinle yaa.. humbucker gitmiyo hiç fendere.
benim düşüncem..
-
bence seymour duncan alma madem metal hardcore tonu istiosun dimarzio-emg falan al ama seymour duncan alırsan bunlardan daha yumşak tone verir yani istediğin olmaz ama suda var gitarı bozma hiç
-
hepiniz yumuşaksınız:D
şaka bi yana, ne alaka? distorsiyon yumuşaklığının manyetikle doğrudan bir alakası yok ki... kafasına esen strat singleları ile bile metal çalabilir, ama öte yandan gürültüsüz yüksek voltajlı manyetikler distorsiyonla daha iyi gider o ayrı mesele...
-
tamam arkadaşlar çözdüm işi yaw.gidip ESP M-400 alacam en sağlamından:)) Emg-81(x2) PAra biriktirmem gerekecek ama hem fenderimi bozmamış olacam hem de emg manyetikli metal tarzına yakın bir gitarım olcak:))nası??