Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Laylaylom müzik

• kkurt • 13 Ağustos 2006 14:14 • #551677
    Adam adını yazmaya utanmış sadece ilk harflerini koymuş. Ezik hakkaten.
  • sadecemüzik • 13 Ağustos 2006 16:56 • #551681
    tünel denilen yer zaten çakal kaynıyor

laylaylom kadıköy'ün kapanmasıyla birlikte bülent abi tünele transfer oldu... dolayısıyla tünele harbiden gidilmez :)))
  • Drive-MAN • 13 Ağustos 2006 17:10 • #551682
    laylaylomun musterı profılı bu muzık ısıne yenı baslayan cocuklardır anca onları kazıklarlar kucukken bızde gıtmıstık studyosuna rutubet kokusu bı yandan kalıtesız edevat bı yandan saatı 10 mılyon ucret bı yandan
  • BurakFender • 15 Ağustos 2006 12:25 • #551725
    o sb-dreams i benim bi arkadaşa süper gitar diye sattılar:D bi ara elinde gördüm dedim olum bu ne lan:D o zaman çaktı.şimdi geri almamışlar gitarı.yanıma bi arkadaşı alıp gittim oraya(deniyoruz).dedim ilk defa gitar çalcam(yeni başladım).ne önerirsiniz.hemen bi adam koşup bi sb dreams getirdi.yanımdaki arkadaş bu dandik gözüme yatmadı dedi:D adam gitarı övdü övdü bitiremedi.sora aşşaa gidip denetcek bana gitarı.adam (ben bilmiyorum ya:D)amfiye taktı gitarı, birde üstüne prosesör taktı:D sesi iyi çıkıcak ya gitarın:D sonra ben ordan(adam sb dreams çalıyo) elime bi jackson aldım bi bunu deneyebilirmiyim dedim.master of puppets çaldım...adamı siz düşünün...:D:D
  • Gtr Br Mstng 2 • 20 Ağustos 2006 23:44 • #551811
    o sb dreams lardan burda(bursa)bi stüdyoda war..
    bende normal bi marka sanıyodum:)
  • lucky 13 • 22 Ağustos 2006 14:59 • #551829
    ya ben bi klasik almıştım kadıköy laylaylom'dan.rezil bişeydi çalınmıyodu-e yeni başlamışız zaten anlamadım başta.sonra 4-5ay geçti hehe gittim tünele bülent abiye dedim.tanıyodu zaten değiştirdi.bi daha cahil cahil allah korusun. harbi sadece tünelde değil bayağ bi yerde çakallar var.
  • ChesterCharles • 22 Ağustos 2006 16:58 • #551830
    aaa benim eski gitar kursumdu ben cem abiyi çok severim benim gitarım iyiydi valla pick-up oldu şimdi adları
  • demefe • 24 Ağustos 2006 12:07 • #551875
    aklı olan en azından kötülerin en iyisi olan kıvılcıma gider fender alır..inanın en iyi jaksondan daha iyi adları en azından o fenderler..çin ce de olsalar:))
  • byrm_89 • 24 Ağustos 2006 12:40 • #551876
    adamın biri SB dreamsin açılımına Selda Bağcanın rüyaları demiş. Hahahahahahaha :D
  • craSSa • 26 Ağustos 2006 15:04 • #551901
    Yalan söylemiş. Serter Bağcan'ın rüyalarıdır aslında. Netekim bu herif güya gitar virtüözüdür (fritözü) ve Laylaylom denen yerlerin biricik sahibisidir. Arada bir şubeleri arayıp "falan ürünün fiyatını şu kadara çıkardık" falan diyormuş ta muş muş. Neyse ben aldım bu Serter Bağcan Rüyalarından ve kullanıyorum. Uzak durun derim, skandal bir gitar. Aslında bu aletlerin ismi şunlardan biri olmalıydı.

SB Nightmares
    SB Suffers
    SB Headaches
    SB Sucks
    .
    .
    .