-
evet laylaylom vede zuhal müzik ben bu tükanlardan mal almam bedava haricinde :D yağmaya varım ama para kazandırmam bu adamlara..
ankarada pan ı sevdim gerçekten iyi ilgileniyolar ve kafa ütülemiyolar :D
-
ya serter bagcan ya da selda bagcan dı acılımı ya
-
sakın calısma para az kolelık cok benden soylemesi..
-
gitarları korede uretılıyor uzerine kendi markasını bassa ne olur ki
herkes bunu yapabilir onemli olan kendı yapmak baskasına yaptırmak degıl
-
hakkaten rezalet gitarlar ya, suntanın üstüne iki manyetik atmışlar bi de isimlerini kazımışlar satıyolar, jackson kilit demirleri ne kadara diye sorduğumda 30$ gibi uçuklatıcak bi rakkam söylemişti amcamız..
-
abi bir bilene sormadan gidi ilk gitarınızı alıyorsanız oh olsun derim... adam satmazsa ne yer ne içer (kazıklamazsa da denilebilir)
-
ya geçen yine gittik.bi adamı kazıklamışlar sb dreams le.adam isim den dolayı havalı iyi marka sanıyo.erken 30 larında bir adam.orda rezil etmek için bu sb dreams in açılımı neydi serdar bağcan mı neydi dimi dedim:D satın alan adam da şaşırdı.bi de dandik amfi satmışlar adını bile duymadığım bi marka...adam üzüldü satan adam da pis pis baktı:D...
-
lay lay lom tünel standartlarına göre bile çok pahalya satıyo,yani sıfır jackson alanları dövüyolar bizim buralarda :)
ayrıca kendi markasını çıkartma olayı da o kadar kolay değil aslında,yani adamın yaptığı şey çinde yapılan fason gitarların üzerine kıytırık bi marka bastırıp satışa sunmak ve bu gitarlara fahiş fiyat çekip gelen müşteriyi geri püskürtmekten öteye geçmiyo..
ben adamların atölyelerini gördüm ağacından tutkalına kadar hepsi kendi işçilikleri satış politikalarını bilemem ama üretim konusunda titiz çalışıyorlar ve tamamen kendi üretimleri.kimsenin gitarının üzerine marka yapıştırmıyolar.
-
gitarları korede uretılıyor uzerine kendi markasını bassa ne olur ki
herkes bunu yapabilir onemli olan kendı yapmak baskasına yaptırmak degıl
gitarlarını devasal atölyelerinde kendileri üretiyorlar büyük bir titizlikle.
-
Evet pan cok iyi hakaten kafa ütülemiyolar ve iyiler yani