-
denemeden bilinmez.. e.gitar kalitesi kolay anlaşılan bir alettir bilen biriyle beraber git baksın..
-
6 senedir çalıyorum yav :) ama kafama koydum ya, kötü bile olsa alırım ben şimdi problem o :)
-
gittiğin zaman adamdan bir kromatik tuner iste, bütün perdeleri kontrol et. sonra başka problemler varmı diye bak (setup iyi mi? iyi değilse ayarlat. tekrar kontrol et.) ses tonu vs de iyiyse, manyetikleri gürültü yapmıyorsa al.
-
Eveet tuner :) benim niye aklıma gelmedi ki yav :)
-
SX fiyatına göre hiç fena değil. 6 senedir gitar çaldığına göre daha iyi bir gitara da yatırım yapabilirsin. Ama yine de utanmaya gerek yok, gidip dene bence :)
-
:)Benim öğrenciler de kullanıyor,yeni çalanlar için yapılmış bir gitar..ama 18 yaşında olduğunuda hesaba katarsak al derim,iyi bak gitara satıp daha iyisini alırsın.Benim senin yaşındayken daha kötü gitarlarla çalmışlığım var;)Ama devir değişti diyorsan bilemem.
-
bende o kadar sevmedim, bana hoş gelmeyen bi aletle ne kadar iyi performans gösterebilirm ki?
-
devir biraz değişti aslında.. görebildiğim kadarıyla ucuz gitarlar eskisine kıyasla daha kaliteli oldu.
-
Haklısın.DEnemekte afyda var kkurtcuğum ;P
-
kkurt kadar taş düşsün kafana...:)