Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1000$ a gitar??

  • Serpent_King • 5 Ağustos 2006 23:45 • #551413
    kesinlikle daha iyi diğil.zaten arada muazzam bir fiyat farkı var.bu fiyat farkı da japonyadaki ustaların kalitesinden , kullanılan malzemenin kalitesinden geliyor.

    ancak endonezya ve kore ltd lerin de çok kötü olduğunu hiç görmedim.kaldı ki artık neredeyse otomasyon ile yapılıyor gitarlar.en kötü ihtimal fretlerin dandik çakılması olabilir ki onu da bir ustaya götürüp düzelttirebilirsin.
  • kkurt • 6 Ağustos 2006 05:31 • #551416
    ancak endonezya ve kore ltd lerin de çok kötü olduğunu hiç görmedim.kaldı ki artık neredeyse otomasyon ile yapılıyor gitarlar.en kötü ihtimal fretlerin dandik çakılması olabilir ki onu da bir ustaya götürüp düzelttirebilirsin.


    O fretleri otomasyon ile çakmıyorlarsa bir ustanın düzelebileceğinden daha beter hatalar da bekleyebilirsin. ama sanmıyorum öyle olduğunu. bence bütün büyük fabrikalar bu tür şeyleri otomatik yapıyordur. ha malzeme pek kaliteli olmayabilir, ya da gitarı ayarlamak için gereken vakti harcamamışlardır (o da otamasyon olacak değil ya..) o ayrı konu.
  • Serpent_King • 6 Ağustos 2006 12:07 • #551418
    O fretleri otomasyon ile çakmıyorlarsa bir ustanın düzelebileceğinden daha beter hatalar da bekleyebilirsin.


    ben de sanmıyorum öyle olduğunu.alışveriş sitelerinde ltd alıcılarının yaptığı yorumlardan çok azı fretler üzerinde şikayet belirtiyor.ben gitarı alırken böyle bir araştırma yapmıştım.şikayetçilerin hepsi de bir ustaya götürüp düzelttirdiklerini söylüyorlardı.
  • ibanetze • 6 Ağustos 2006 19:02 • #551431
    galiba yanlış gitarmış o dediğim...

    bunun modeli 4020,benim dediğmi modelse artık üretilmeyen 2020 :)

    2020 yerine bu sene 4020 çıkarmışlar,böylecene beni de yanıltmış oldular :o/
  • hiç • 8 Ağustos 2006 11:57 • #551465
    Arkadaş aria ya 1000 dolar diyerek bi espiri yapmış mesajların gidişatını baştan itibaren okursan...
  • BurakFender • 8 Ağustos 2006 21:23 • #551477
    :| şaka ypıyosun heralde...
  • Drive-MAN • 10 Ağustos 2006 13:06 • #551550
    ıbanezın prestıge modellerı var ya da hıc kasma nıkın gıbı gıt fender strat al abı