-
arkadaşlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sonunda tanıdık birini buldum...los angles ta.nyse stratocaster getittircem.sizce ortalama fender kaç paradır orada?en önemlisi de o gitar nasıl gelir buraya.hangi yollarla daha ucuza patlar.kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum.bu konuda bana yardım edermisiniz.biraz bilgilendirin beni...
-
oraya bizzat gidip almadığın sürece gümrüğe takılır.
gidip alayım desen uçak bileti hotel ücreti vs...
her halükarda elinde patlar.:)
-
gümrük vergisini falan ödesem olmaz mı...
-
olur tabi. sanırım baya yüksek. bu arada bu kadar zahmete girilip taaa abd'den getirilmeye değer bir gitar olduğu kanaatinde değilim.
-
kurt bu iş bana kaça patlar sence...kurt bu fender bende saplantı oldu artık.başka istemiyorum.o clean tonu var ya.üff diyorum sadece...
-
üzerindeki fiyat etiketini 2 ile çarp. yaklaşık olarak tutar.
-
amerikadan biri beraberinde getirirse 5 kuruş ödemezssin
-
Bilmemnereden Fender getirteceğine önce Türkçe öğren bence.
-
senin adına çok sevindim çok iyi olmuş.şimdi nasıl geleceğine vergi gümrük vs.bunlardan kurtulma yöntemine.şimdi arkadaşım aralık 1 ila 31 aralık yani yılbaşı akşamına kadar sıfır zamanı olarak belirlenmiş.yani nasıl.yasal bir kanun,aklın karışmasın.şimdi arkadaşın sana istediğin gitarı güzel bir yılbaşı hediyesi paketi yapacak ve verecek kargoya bu kargo ne olabilir TNT.FEDEX artık türkiyeye çalışan kargolar hangisiyse.ama kargoyu nezaman verecek aralık 1den sonra ortalama 15günde geleceğini farzedersek arkadaşın aralık 8-9 gibi (sorsun kargo şirketine kaç günde gelecekse ona göre yollasın) sana yollasın.hediye adresinide malüm oturduğun evin adresini yazacak.daha sonra paket sana yılbaşı hediyesi olarak yollandığı için ne gümrük nede başka bir şeye takılacak.masrafın olmıyacak.şanslısın şansını iyi kullan.gerçi benimde bir kız arkadaşım var bu işlerden anlasa yollatıracam ama malüm anlarsınız.makyaj takımı istesem en iyisini yollar:):):)tamammı kardeş.kndne iyi bak.iyi şanslar sana.byeee
-
bu arada dediklerim seni tatmin etmediyse uluslar arası çalışan lojistlik firmalar vayada onlar anlamama şansı olabilir bir özel gümrük şirketine mail at.dediklerimi sana tekrarlıyacaktır hiç şüphen olmasın.bye