-
sağol arkadaşım.alla alla.daha neler öğrenecem yav.nyse aralık ayına kadar beklerim ne yapayım...tekrar teşekkürler:)))
-
önemli deyil.bu arada senin yerinde olsam bir tanede APPLE İPOT göndertirdim :)) malüm türkiyede vergiler adama kol gibi giriyor.ipot'un yoksa bir tanede ipot iste.byee.
-
sağol arkadaşım ya.peki sana birşey daha sorayım.les paul mu strat mı???hangisi amerika da daha ucuz.veya başka türlü sorayım hangisi daha iyi iş görür.çünkü ikisinin de tonlarına hastayım.hangisini istesem daha iyi iş yaparım???
-
http://72.14.221.104/search?q=cache:a6bLdMenU88J:www.elemanyak.com/forum/lofiversion/index.php%3Ft4694.html+fly+forever+hemenpaylas&hl=tr&gl=tr&ct=clnk&cd=1
bende sana kıyak yapayım...bak pentagramın bütün albümleri var burada.inşallah işine yarar.bye :))))
-
love guitar konu başlığın fender getirtme.ben olsam amerika dan fender showmaster getirirdim.manyetikleri aktif EMG ler(81-60) ama bu forumda biyerde okuduğuma göre bu manyetiklerden de çok güzel clean tonlar alınıyomuş.ayrıca en kral distortion ı da alırsın bu gitardan.eğer illa strat-les paul diyosan, bence les paul.çünkü dip gürültüsü yok.gerçi strat ın yeri ayrıdır ama...hangisini alırsan al, kendi istediğini al.sakın başkası şöyle dedi işte şu da böyle dedi diye gitar seçme.pişman olabilirsin...
-
Senin yerinde olsam hiç düşünmeden les paul standart getirtirdim...
Türkiye'de fenderlerden daha pahalı ama yaptuğım ufak bir internet araştırmasına göre amerika'da fiyatları hemen hemen aynıydı.
-
arkadaşın yanında kendi gitarı gibi getirirse hiç birşey ödemesine gerek yok. gönül rahatlığıil getirtebilirsin. ben getirdim ordan biliyorum. taktım sırtıma gitarı geçtim gittim. Ha oldu da biri sorarsa arkadaşına gitar benim dedi mi zaten hiç birşey olmaz. inanmadık otur çal diyecek halleri yok.
-
bencede les paul.burağında dediği gibi önemli olan senin istediğin.ayrıca pentagram albümleri için teşekkür ederim :)) bu arada apple ipotunuda unutma :):) şimdi forumda ki arkadaşlarada bir sor diyecem,ama herkezin kendine göre istekleri olduğu için en az sana 5 veya 10 tane gitar söyliyeceklerdir.bence kısa yoldan şöyle yapalım hayranı olduğun isimler vardır mutlaka ,yaptıkları müzükle senin yapmak istediğin müzik aynı ise veya yakın ise onların kullandıkları gitarlara bir bak.daha kolay bir çözüm olur bence.ama les paul güzel bir gitar.
-
:)
-
lester polfus.showmaster ı kesin duymamışındır.bence bi bak.ben soradan gördüm pişman oldum strat aldığıma...
http://www.fender.com/products/search.php?partno=0154300806
bu linkte showmaster var