Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ne yapmalıyım

• uguryollu • 30 Ağustos 2006 10:58 • #551980
    bass gitarı penayla calarken ellerim belirli bir sure sonra ( hatta bazen sarkı sonunu getiremiyorum ) agrımaya baslıyor elektro ya da klasik calarken oyle bir sorunum yok ama bass calarken oluyor ne yapmam gerekir ?
  • Lester Polfus • 30 Ağustos 2006 11:25 • #551981
    hangi elin ağrımaya başlıyo? perdelere basan elinimi diyosun pena tutan elinimi? Bi de tam olarak demek istediğin şey tellerin kalınlığından dolayı elini acıtmasımı yoksa ağrımı? acıyosa, bizim bassçı yarabandı yapıştırıyor acısı öyle kesiliyormuş. ama ağrıyor diyosan bir fikrim yok.
  • craSSa • 30 Ağustos 2006 16:50 • #551995
    Anladığım kadarıyla ağrı sağ elinde oluyor. Yani bileğinde. Penayla çalarken daha çok bilek kullanırsın ve bu kasları bir süre sonra yorar. Hand Wristler olarak ta bilinen basit el ve bilek geliştiricilerini deneyebilirsin. Acelem yok diyorsan yorulmadan çalma süren zaten yavaş yavaş artacaktır. Çalışmaya devam.
  • ibanetze • 30 Ağustos 2006 17:21 • #551997
    foruma dönmüşüz crassa :P
  • craSSa • 30 Ağustos 2006 17:43 • #551998
    Döndüm de ":P" ne oluyor ibany ;) Değişmiş baya burası. Eskilerden pek kimse kalmamış nerde Ktulu Pesimist Karete falan?
  • uguryollu • 30 Ağustos 2006 17:49 • #551999
    Hand Wristler bu dedigin sey tam olarak nedir ayrıca yavas yavas gitme diye bir dusuncem malesef yok su bilek sorununu bir an once atlatmam gerekiyor cunku penayla calmayı daha cok seviyorum ayrıca gercekten site 2 sene oncesi gibi degil onceden daha kaliteliydi burası :(
  • craSSa • 30 Ağustos 2006 18:02 • #552000
    El-Bİlek geliştirici dersen bulabilirsin ilgili yerlerden. Elde sıkıp bırakma gibi çok basit bir mantığı vardır. Kesin bir yerde görmüşsündür. Çok basit, yaylı bir alet. Hızlı hızlı, yorulana kadar sık ve bırak. Sıkamayacak duruma gelene kadar devam et. İlk zamanlarda hamlayabilir bileğin ama sonra geçer. Düzenli bir çalışmayla kısa sürede etkisini gösteriyor. Hem şu tokalaşırken el sıkma şakası yapanlara güzel bir cevap verebilirsin.
  • kkurt • 30 Ağustos 2006 18:14 • #552001
    bence fazla abartma.
    saniyede bikmemkaç nota çalabilen vatandaşların hiçbiri henüz 'stairway to heaven' kalitesinde bir parça bestelemeyi beceremedi. müzisyen olmakla daktilocu olmak arasında bir fark olsa gerek...
  • uguryollu • 30 Ağustos 2006 18:30 • #552002
    crassa cok sagol onerin icin hemen gidip alıcam

ayrıca kkurt arkadasa

sorun saniyede bilmem kaç nota basmak degil punk calıyorum genelde ondan dolayıdır bu secimim ;)

cok sagolun tekrar
  • ibanetze • 30 Ağustos 2006 19:48 • #552003
    :P bunun ne anlama geldiğini bilmiyo musun..

garajdaki değişimlerin sembolü..