-
Merhaba bu gitarı kullanan kişilerden EMG hz2 manyetikli yanılmıyorsam yorumlarını rica edecem. Özellikle normal ev anfilerinde kullanan kişilerden mağazada 50 wattlık marsshall la deneyenlerden değil.Bir de özellikle klavyesinde işçilik sizce nasıl solo çalımlarda zorluk çıkartıyormu teşekkürler ...
-
CORT sa uzak dur!
-
bence aşırı ön yargı
-
peki cort un evl z6 modeli var emg 81 aktif manyetikli 1.200 ytl falan ... aslında ltd nin ec-400 modeli var oda emg aktif manyetik li les poul tipi kasa var 900 dolara peşinde indirim yapılıyor bu iki gitar arasında muallakta kaldım ama ikiside kore malı ..Cort biraz görüntü olarak biraz daha müziğime hitap ediyor tek sorum şu bu iki gitarı kullanan arkadaşlardan ..klavye açısından hangisi daha iyidir..Çünkü gitarı dükkanda 5-10 dakka denemekle tam anlayamıyorum eski kullandığım gitarı arıyor ellerim emin olamıyorum klavyenin uygunluğundan bir kaç gün takılmam lazım ama o da maalesef yani bu memlekette benim gibilerde var ...Eyvallah...
-
bizim gruptaki diğer elekrocu arkdaşa aldık.. bizzat çaldım.. bence iyi bi gitar almanı ve kullanmanı tavsiye ederim.. elimde laney 10watt anfi var onda denedim.. klavyesi ince ve rahat...floyd rose'u fena değil.. manyetikleri de iyi yani her türlü götürür...
ama sert ton yanında iyi de clean ton almak istiyorum diyosan x11'e de bakıp öyle karar ver derim....
-
dostum yaa pardon ben evl k4 ile karıştrdım senin dediğin gitarı.. floyd rose falan dedim yaa.. evl z4 denemedm ama tahmin ediyorum o alette iyi bi sustain vardır...
-
cort esp nin yanına bile yaklaşamaz
-
teşekkür ederim evl z4 ün bence basit olduğu kanısındayım çünkü evl z6 yı 600 ytl farkla satıyorlar !!!Bence sadece emg 81 aktif manyetik taılması bu kadar fark yapmasa gerek illa ki işçilik falan başka bir artılar olmalı Bu arada evl z4 e emg aktif 81 takılabilir mi yani gitarın arkasında 9 woltluk pil yeri var mı acaba oksa sadece aktif manyetiklilerde mi oluyor bu ? Teşekküler Bu arada stagg e gelmiş evl serisi...
-
Z 6 yekpare yani dehşet bir sustaindr
manyetikler arası fak 200 ytl olsa diğer fiyat farkı bundan kaynaklanır ama 400 ytl ye de 3 tane gitar alablirsin de öyle bir durum
-
teşekkür ederim ...