-
Yukardaki yorumları okudum da. Hakikaten markalar acayip takılıyoruz. Çok ön yargılıyız bu konuda. Bence cort kesinlikle fiyat performans ilişkisi açısından çok tatminkar gitarlar üretiyor. Customshop ürünleri falan gerçekten aşmış. Signture modellerini bir çok gitarist kullanıyor. Bence cort alınası bi gitar...
-
cort Z-4 ü en ucuza alabileceğim yer neresi acaba? İstanbulda oturuyorum senkopun sitesine baktım göremedim.4 C tüketim pazarlamamı acaba distribütör ya da akdeniz müzik mi? Sanırım Akdeniz müzik ama o adamlar da perakende satmıyolar diye duydum bir yardım arkadaşlar !!!
-
ucuz bulmak istiyorsan bana bi özelden mesaj at...4c de tanıdık var bişiler ayarlar o
-
2006 dan sonra cortlar bence cok farklı.bende senin gibi düşünüyordum.EMG mantetiklerle canavarın kükreyişi duyunca farklı düşünmeye başladım.Klavyeside giolardan farklı değil belki daha bile iyi.Hakkında konuştuğumuz gitarı kalkıp japon ibanezle kıyaslıyamam ama fiyatına göre gayet güzel bir ürün.bence.
-
takılabilir üstat.Pil çok acayip bir yer kaplamıyor.Bu konuda dikkat edilmesi gereken her ağacın bir karakter sesinin olmasıdır.Aldersa eğer gövde, farklı mapplesa daha farklı manyetiklerle değerlendirmek gerekir.Mağunsa,cevizse..en önemlisi kafanda nasıl bir ton var?Hep aynı manyetiği farklı ağaçlarla denersen farklı tonlar bulucaksın çünkü.
-
Katılmaktayım.Bir ürünü hedef kitlesi ve fiyatı dahilinde değerlendirmek gerekir.Güzel bir jeep herzaman güzeldir ama kimse ferrariye kötü diyemez.Biri arazide diğeri yolda.