-
evet esp nin sitesinede baktım ve pera müzik yazıyo ama soyle bi durum var yani simdi ben kh-202 almak istiyorum ve hiçbir yerde bulamassam eger istanbulada gidemicegime göre mecburen denemeden almam gerekcek :S ama muhtemelen kirk hammet gibi bir gitaristin signature model gitarıda herhalde kötü olcak değildir :?
-
evet esp nin sitesinede baktım ve pera müzik yazıyo ama soyle bi durum var yani simdi ben kh-202 almak istiyorum ve hiçbir yerde bulamassam eger istanbulada gidemicegime göre mecburen denemeden almam gerekcek :S ama muhtemelen kirk hammet gibi bir gitaristin signature model gitarıda herhalde kötü olcak değildir :?
bu zihniyetteki müşteri iyi kazıklanır... zaten iyi kazıklıyorlar adamı tünelde.
-
o alet kirk ün gitarı değil.benziyo doğru.
bu kh2...
SPECS:
NECK-THRU-BODY CONSTRUCTION
25.5 SCALE
ALDER BODY
3-PIECE MAPLE NECK
ROSEWOOD FINGERBOARD
SKULL & BONES INLAYS
EMG 81 ACTIVE PICKUPS
2 VOLUME & 1 TONE CONTROL W/3-WAY SWITCH
BLACK HARDWARE
ORIGINAL FLOYD ROSE BRIDGE
24 XJ FRETS
bude kh202
SPECS:
BOLT-ON CONSTRUCTION
25.5 SCALE
BASSWOOD BODY
MAPLE NECK
ROSEWOOD FINGERBOARD
SKULL & BONES INLAYS W/MODEL NAME AT 24TH FRET
EMG-ESP LH-300 PICKUPS
2 VOLUME & 1 TONE CONTROL W/3-WAY SWITCH
BLACK HARDWARE
FLOYD ROSE LICENSED BRIDGE
24 XJ FRETS
kısaca farklar
govde basswood
kopru lisanslı floyd
manyetikler esp lh300
tamamı bolt on
o aleti alıcağın paraya cok daha iyi aletler var piyasada
-
ben sana bişey söyliyim hevesin kırılmasın.pera da denediğim tüm kirk hammet gitarları çok afedersin bok gibi :)
-
hatay sokakta trio müzik ESP distribütörü ( anasını satim yazmaktan en nefret ettiğim kelime ) ankarada başka yerde bulamazsın zaten...
-
Bir kere herhalde calmadan alcak değilim ki şayet almak zorunda kalırsam bir şeyler ayarlarım ayrıca esp nin sitesin distribütörü pera müzik yazıyo ama ankarada bir tek trio müzikte bulabilceğim sanırım dogru :D bok gibi olmasına gelince hadi yaa :(o kadar kötümü bu arada hepinize teşekkürler yalnız kh 2 bencede daha iyi ama fiyatı biraz ucuk :D yani eger alsam bile onu alamam anca gider kh 202 alabilirim ya da en mantıklısı cort x 11 :D
-
Bir kere herhalde calmadan alcak değilim ki şayet almak zorunda kalırsam bir şeyler ayarlarım ayrıca esp nin sitesin distribütörü pera müzik yazıyo ama ankarada bir tek trio müzikte bulabilceğim sanırım dogru :D bok gibi olmasına gelince hadi yaa :(o kadar kötümü bu arada hepinize teşekkürler yalnız kh 2 bencede daha iyi ama fiyatı biraz ucuk :D yani eger alsam bile onu alamam anca gider kh 202 alabilirim ya da en mantıklısı cort x 11 :D
Bu arada bir üste yazmıştım görünmez diye bir daha atıyorum kusura bakmayın zaten mesaj sayısı falanda olmadıgına göre bu adam post kasıyo falan demezsiniz herhalde :D
-
esp nin normal serilerine bak bence cort a yönelceğine.çok iyi gitarlar var.m , mh , ec serilerinde filan.
-
en son para vereceğim marka esp.. merak ediyosunuz dimi neden? bi sitede denk gelmiştim, gibson les paul taklidi gitarlar neredeyse orjinalleriyle aynı bu markanın. Milleti enayi yerine koyuyolar ya..zaten o kadar param varsa gibson alırım..
-
en son para vereceğim marka esp.. merak ediyosunuz dimi neden? bi sitede denk gelmiştim, gibson les paul taklidi gitarlar neredeyse orjinalleriyle aynı bu markanın. Milleti enayi yerine koyuyolar ya..zaten o kadar param varsa gibson alırım
yani şimdi gibsonun milleti enayi yerine koymaya hakkı var da esp'nin yok mu?