Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ESP!

• Metalist_Boy • 8 Ekim 2006 23:32 • #552925
    evet esp nin sitesinede baktım ve pera müzik yazıyo ama soyle bi durum var yani simdi ben kh-202 almak istiyorum ve hiçbir yerde bulamassam eger istanbulada gidemicegime göre mecburen denemeden almam gerekcek :S ama muhtemelen kirk hammet gibi bir gitaristin signature model gitarıda herhalde kötü olcak değildir :?
  • kkurt • 8 Ekim 2006 23:35 • #552926
    evet esp nin sitesinede baktım ve pera müzik yazıyo ama soyle bi durum var yani simdi ben kh-202 almak istiyorum ve hiçbir yerde bulamassam eger istanbulada gidemicegime göre mecburen denemeden almam gerekcek :S ama muhtemelen kirk hammet gibi bir gitaristin signature model gitarıda herhalde kötü olcak değildir :?

bu zihniyetteki müşteri iyi kazıklanır... zaten iyi kazıklıyorlar adamı tünelde.
  • noneimp • 9 Ekim 2006 21:45 • #552942
    o alet kirk ün gitarı değil.benziyo doğru.
    bu kh2...

SPECS:
    • NECK-THRU-BODY CONSTRUCTION
    • 25.5” SCALE
    • ALDER BODY
    • 3-PIECE MAPLE NECK
    • ROSEWOOD FINGERBOARD
    • SKULL & BONES INLAYS
    • EMG 81 ACTIVE PICKUPS
    • 2 VOLUME & 1 TONE CONTROL W/3-WAY SWITCH
    • BLACK HARDWARE
    • ORIGINAL FLOYD ROSE BRIDGE
    • 24 XJ FRETS

bude kh202

SPECS:
    • BOLT-ON CONSTRUCTION
    • 25.5” SCALE
    • BASSWOOD BODY
    • MAPLE NECK
    • ROSEWOOD FINGERBOARD
    • SKULL & BONES INLAYS W/MODEL NAME AT 24TH FRET
    • EMG-ESP LH-300 PICKUPS
    • 2 VOLUME & 1 TONE CONTROL W/3-WAY SWITCH
    • BLACK HARDWARE
    • FLOYD ROSE LICENSED BRIDGE
    • 24 XJ FRETS

kısaca farklar
    govde basswood
    kopru lisanslı floyd
    manyetikler esp lh300
    tamamı bolt on

o aleti alıcağın paraya cok daha iyi aletler var piyasada
  • Serpent_King • 9 Ekim 2006 23:24 • #552944
    ben sana bişey söyliyim hevesin kırılmasın.pera da denediğim tüm kirk hammet gitarları çok afedersin bok gibi :)
  • Me_Vs_You • 10 Ekim 2006 01:59 • #552948
    hatay sokakta trio müzik ESP distribütörü ( anasını satim yazmaktan en nefret ettiğim kelime ) ankarada başka yerde bulamazsın zaten...
  • Metalist_Boy • 10 Ekim 2006 10:51 • #552949
    Bir kere herhalde calmadan alcak değilim ki şayet almak zorunda kalırsam bir şeyler ayarlarım ayrıca esp nin sitesin distribütörü pera müzik yazıyo ama ankarada bir tek trio müzikte bulabilceğim sanırım dogru :D bok gibi olmasına gelince hadi yaa :(o kadar kötümü bu arada hepinize teşekkürler yalnız kh 2 bencede daha iyi ama fiyatı biraz ucuk :D yani eger alsam bile onu alamam anca gider kh 202 alabilirim ya da en mantıklısı cort x 11 :D
  • Metalist_Boy • 10 Ekim 2006 10:54 • #552950
    Bir kere herhalde calmadan alcak değilim ki şayet almak zorunda kalırsam bir şeyler ayarlarım ayrıca esp nin sitesin distribütörü pera müzik yazıyo ama ankarada bir tek trio müzikte bulabilceğim sanırım dogru :D bok gibi olmasına gelince hadi yaa :(o kadar kötümü bu arada hepinize teşekkürler yalnız kh 2 bencede daha iyi ama fiyatı biraz ucuk :D yani eger alsam bile onu alamam anca gider kh 202 alabilirim ya da en mantıklısı cort x 11 :D

Bu arada bir üste yazmıştım görünmez diye bir daha atıyorum kusura bakmayın zaten mesaj sayısı falanda olmadıgına göre bu adam post kasıyo falan demezsiniz herhalde :D
  • Serpent_King • 10 Ekim 2006 11:50 • #552952
    esp nin normal serilerine bak bence cort a yönelceğine.çok iyi gitarlar var.m , mh , ec serilerinde filan.
  • Lester Polfus • 10 Ekim 2006 20:44 • #552959
    en son para vereceğim marka esp.. merak ediyosunuz dimi neden? bi sitede denk gelmiştim, gibson les paul taklidi gitarlar neredeyse orjinalleriyle aynı bu markanın. Milleti enayi yerine koyuyolar ya..zaten o kadar param varsa gibson alırım..
  • kkurt • 10 Ekim 2006 20:48 • #552960
    en son para vereceğim marka esp.. merak ediyosunuz dimi neden? bi sitede denk gelmiştim, gibson les paul taklidi gitarlar neredeyse orjinalleriyle aynı bu markanın. Milleti enayi yerine koyuyolar ya..zaten o kadar param varsa gibson alırım

yani şimdi gibsonun milleti enayi yerine koymaya hakkı var da esp'nin yok mu?