-
dostum peki gibson da emg 81-85 manyetikli gitar varmı bi dusun..
-
en son para vereceğim marka esp.. merak ediyosunuz dimi neden? bi sitede denk gelmiştim, gibson les paul taklidi gitarlar neredeyse orjinalleriyle aynı bu markanın. Milleti enayi yerine koyuyolar ya..zaten o kadar param varsa gibson alırım..
hayatımda bir gitarı almamak için duyduğum en saçma neden.
-
evet aslında dıstrubutor de denemez sadece onlar satıyo yanı laylaylom un sadece jackson satması gıbı gercı onlar dıstrubutorler aynı zamanda
-
bişey yazmayı unutmuşum. neredeyse aynı derken fiyatları neredeyse aynı diyecektim.
-
ama şimdi olaya o gözle bakamazsın.esp yıllardır gitarlar üreten çok prestijli bir firma.gitar kasalarının aynı olması demek esp nin o gitarı gibson dan dandik yapacağı anlamına gelmiyor.ki esp nin eclipse serilei gerçekten kaliteli gitarlar.görüntü olarak zaten gibson lardan çok ilerdeler özellikle o satin black olanı çok hoş gerçekten.
-
Anladım cok teşekkürler ama hakatende ankarada kimse satmıyo yaw
-
esp kh2 (ltd değil esp, yanlış yazdığımı zannetmeyin) deneme fırsatı bulmuştum ama gitar çok kötüydü... uzak durun...
edit: rahat bi gitardı ama ton olarak çok zayıftı, bu arada metallica esp ileçalıyor ama hiçbir kaydını esp ile yapmıyor bildiğim kadarıyla.. hetfield'ın gibson les paul ile, kirk hammet'ın da ritimlerde gibson flying V, sololarda fender strat ile kayıtlara girdiğini duymuştum, doğruluğu hakkında emin değilim tekrar ediyorum..
bu arada esp ltd nin başka çok güzel gitarları var, m, mh, f, h serilerinin 400 kodlularından kh202 ye göre çok daha tatminkar sonuç alırsın..
-
kızılay da konurun yanın daki sokakta müzik marketlerinin bulunduğu bi ara var bilirsin...sanırım orada trio müzik ten öğrenebilirsin
-
İkinize de cok teşekkür ederim Trio müziği biliyorum en yakın zamanda gitcem ;) Mad Slayer arkadasa gelince ilginc bi durum allah allah niye boyle bişi yapıyolar ki kayıtta farklı konserde farklı bak ya adamın kafasını karıstırıyolar ki zaten kh 202 nin fiyatı yabancı sitelerde 489 dolar ki yabancılar ucuz oluyo biliyosunuz kim bilir burda ne kadar ehuehue