Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

analog setup ııcın yardım lütfen..

• demirc • 17 Ekim 2006 00:41 • #553041
    digitech gnx 3000imi sattım..onun yerıne suan elmde boss ds-1,delay,morley bad horsie,boss pw-2 ve boss metalizer var..gitarım telecaster..baska pedal ne alım?yardım lütfen..
  • ibanetze • 17 Ekim 2006 11:30 • #553043
    Neye ihtiyacın varsa onu al.
  • g25 • 17 Ekim 2006 18:31 • #553047
    demirc sence deydimi dijitalden anolağa olan dönüşüm bir sürü kablo ıvır zıvır yer işgali taşıma zorluğu falan çünkü gnx için çok iyi olduğunu söylüyor kullanan kişiler... Ne dersin
    son olarak telecasterin screman blues pedalı ile kullanılması da bir başka olur gibi düşünüyorum...
  • scarlespaul • 17 Ekim 2006 19:33 • #553049
    bence değer analoğun yerini hiçbirşey tutmuyor çünkü
    bana sorarsan compressor/sustainer edin bir tane
    sonra tube screamer (çünkü tele tube screamer sız olmaz)
    sonrada ihtiyacına göre devam et analoğun sonu yok çünkü=)
  • 80s_RockeR • 17 Ekim 2006 21:07 • #553050
    +1903

analoğun kesinlikle tadı farklı
    digitech gnx 3000 bendede var
    satıcam. inat.
    sen neden sattın demir kardeş ? ton ayarlamalarında kan kustun :)?

alırken tavsiye ilemi aldın ? denedinmi? merak ettim
    ben buralardan bir arkadaş buldum ismi murat kullandığı ton tam aradığım ton msn'de konuşmaya başladık sağolsun anlatıyor yardımcı oluyor ne manyetik ne böyle digitechler'e bile ihtiyaç yok

heavy-harmony central sitesinde 10 puan çakmış herkes iyi güzelde :) ha bu arada amp'liden amp'liye farklı ses çıkarıyor digitech aklınızda bulunsun... bende senin gibi analoglara geri döniyim en iyisi
  • demirc • 17 Ekim 2006 21:42 • #553051
    aynen ole kan kustum=)tavsıye ıle gıttım..denedım..analog olarak ne onerırsın pki?
  • scarlespaul • 17 Ekim 2006 21:48 • #553053
    bende gnx 3 le başlamıştım
    analoğa döndüm birdaha ayağımın kenarıyla bile dokunmadım hiçbir prosesöre
    sen beni dinle sağlam bir compressor/sustainer la başla
  • 80s_RockeR • 18 Ekim 2006 00:25 • #553055
    :)))) kötü bir deneyim oldu ama sağlık olsun bende satıyımda hayalimdeki aleti alıyım hem burda 140 kere kötülenmiycek alet kral kral :)

gördüğüm kadarı ile scarkespaul dostumuzun sustainer compressor tavsiyesi dışında pek bir eksiğin yok :) ? dostum drive tonumu yetersiz?
    bak mesela arch enemy 'nin solocusu hot rod pedal kullanıyor mmm boss'un noise suppressor'u varmı peki? (yanlış yazdım sanırım)

birde herkes mixer mixer dediği için soralım demirc dostumuzun mixer'e ihtiyacı varmı :)

acoustic simulator ler vardı birde onları araştır istersen vallahi aklıma başka birşey gelmiyor şu anda görüşürüz :)

( death metal pedalından uzak dur)
    ;)
  • kkurt • 18 Ekim 2006 00:56 • #553056
    analog pedalları aldınız solidstate amfiye bağladınız di mi..
    acayip analog setup olmuş. (tabi bunun içinde "delay", "reverb" gibi "analog"(!) aletler mevcut:D)

açıkçası dijital processör kullanmayı tercih ederim. ya da bol gürültü yapma imkanım varsa lambalı amfi kullanmayı. işte o zaman gerçekten analog gibi analog olur. yoksa hiç işim olmaz sırf analog olacak diye kafa xxxken aletlerle uğraşmaya. haa digitech gnx kötü olabilir. zaten iyi bir digitech görmüş değilim.
  • 80s_RockeR • 18 Ekim 2006 01:45 • #553057
    +1903 te sana

digitech tam fiyasko şu tellerden elini çektimi o çıkan ses varya arrrrghhh çıldırıcam.

peki sana bir soru ? iki ampli düşün FXreturn kısımlarından giriyorsun aynı ton birinde cılız birinde harmony-central daki kişilerin 9 10 puan verdiği şekilde çok iyi.

bu nedir? cılız ses çıkaranda 120w

cılız ses cıkaran 870 dolar ıyı ses cıkaran 450 dolar dıyım !
    (paradan konusmak kötü oldu ama durum böyle :-s )

yani ne iş anlamadım
    eminim demirc dostumuz marshall'da deneseydı fabrıka ayarları yeter der satmazdı belki.

şunlara bir son nokta koyulsa çok iyi olur makale hazırlansa mesela digitech hangi amplilerde en iyi performansı sergiler gibisinden veya boss falan..

veya aranızda ton ayarlamayı iyi bilen birisi varsa veriyim 1 hafta takılın digitech'e sorun bizdemi acaba
    :-s