-
size şöyle bir analog mu kurmalıyım;
Boss MT-2 Metal Zone
Önerebileceğiniz bir wah pedalı(ve fiyatını da söylerseniz...)
Boss un reverb pedalı
(ihtiyacım olanlar bu kadar)
yoksa gidip bir wah ve pod 2.0 mı almalıyım
-
analogun avantajı sesi dir, analogtan çıkan ses hiçbir prosesorden çıkmaz.
ama prosesorun avantajı istediğin tonlara hızlı geçebilmen.analogta kırk saat domalıp ton ayarlayana kadar :)) artık sen ver kararı..
-
domalmaya razıyım:D bu arada black haze sen şey bilirmisin amerikadan falan sipariş siteleri.kargoyla 2-3 günde eve getirenlerden falan??esp m-400 için...
-
domalmaya razıyım:D bu arada black haze sen şey bilirmisin amerikadan falan sipariş siteleri.kargoyla 2-3 günde eve getirenlerden falan??esp m-400 için...
-
2-3 günde gelmez daha fazla 10 gün belki daha fazla.bence yurt dışından alma ama türkiyeden esp alınmaz kh-202 ye 300 ytl fark koymuşlar yuh yaw :S
eğer imkanın varsa al yurt dışından ben türkiyede bulabileceğim bir şeyi yurt dışından almam.
birde sen peşinmi, kartlamı alıcaksın..
-
farketmez elimde nakit var ama kart ödemesi de yapabilirim.bu arada yurtdışından gitarla gelirken gümrük ne olur?ve gitmem biraz zor yokmu şöyle iyi bir site.10 günde beklerim ben 250 usd için
-
nakit alırsan gitarda %15 ile %20 arası bir indirim söz konusu oluyor bun unutma.
gitarın gümrüğe takılcağını sanmıyorum ama shipping ücretini unutma sakın.
www.geartree.com , www.ebay.com ama ebaydan alıcaksan mağazanın vermiş olduğu ilanlara bak son kez diyorum yurt dışından alma:D
-
yurt içi fiyatı 845 euro.bu nakit kaça iner ki en fazla?
-
700 civarı alırsın..
-
hadi ya??o kadar iner mi dersin