-
ben gitar için para biriktiriyorum o yüzden sadece cry baby almaya karar verdim şu anlık.ilerde inşallah...
-
:D :D :D wah pedalını ne yapcan tek başına....
-
:Dniye ki wah efekti kullanıcam:))
-
200 dolar civarı korg ax1500 de alabilirsin burakçım başlangıç için ideal bir alet bence arkadaşın dediği vamptan daha iyi tabii ki tercih meselasi ama ben vamp kullandım şu an korg kullanıyorum idare eder işte eyvallah..
-
ya bunu 200-250 usd olduğuna eminmisin?aleti biraz anlatırsan...
-
ee yokmu başka önerisi olan??
-
korg için benim verdiğim fiyat 2. elleri içindi sıfırı tr de 380 dolar gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam netten araştır mydükkan da satılıyordu galiba ya da isfendan da korg un sitesinden de demo kayıtlarını dinleyebilrsin aletin 200-250 dolara 2. el fiyat olarak korg derim başka da bir şey demem...
-
dostum ebay dan şaşma www.ebay.com
-
ebaydan bende bi şeyler getirtcem ama yemiyo...
-
Bence matkap al, daha ucuz olur... Gitarın tellerine sürttüğünde manyak distortion yakalarsın.
Arkadaşım kusura bakma ama, bu işler bütçeye göre değişir. Neyin peşinde koştuğun önemli. Eğer kaliteli bir ton peşinde isen iyi kalite bir gitar ve iyi kalite bir amfi bu işin temelidir. Anladığım kadarı ile bunlara şu an para çıkışmıyor. Dolayısı ile diğer arkadaşın belirttiği V-amp 2 işini fazlası ile görür.
Zaten bir müddet sonra hedeflediğin gitarı almak için yeterli paraya ulaştığında efekt sistemlerinin hikaye olduğunu sen de göreceksin. Neyse fazla uzatmayayım. Umarım yazımın başındaki giriş kısmına alınmazsın. Sadece bir şakaydı.