Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yamaha pasifica mı squier strat fat mi?

• Me_Vs_You • 7 Kasım 2006 15:18 • #553454
    yakın bi zamanda gitar değişcem de squier strat fat ve yamaha pacifica arasında kaldım.. siz ne dersiniz..?
  • Soulforger • 7 Kasım 2006 18:31 • #553455
    Manyetikleri dışında pacifica gerçekten çok güzel bir gitar , tavsiye ederim :)
  • Black_Haze • 7 Kasım 2006 18:31 • #553456
    squier al hiç olmazsa tonları fendere yakındır hem görüntüsü hoş hemde satarken sorun yaşamazsın..birde squier double fat stratocaster bu gitar şimdi gözüme çarptı istersen bir bak benim hoşuma gitti...
  • Birol • 7 Kasım 2006 21:51 • #553459
    Tonları Fender'e yakın mıdır...biri gofret,diğeri alder :)

Görüntüsü baya yakın ama tonları hiç de yakın değil,hatta tam aksi istikamette...

Pasifica fiyatına göre çok iyidir bu arada...
  • Black_Haze • 7 Kasım 2006 22:30 • #553461
    adam 500 ytl lik gitarın ağacını alderden yapacak değil.
    squierler sonuçta fenderin ,adamlar fender alamayanlar için alternatif bir gitar üretmişler.tabi ki arada uçurumlar var ama strat tonuna benzetmişler işte :)
    squierlerin üst serileri gerçekten güzel birde onlara bak deluxe falan..
  • Birol • 8 Kasım 2006 13:04 • #553471
    Nerdeyse hepsine baktım,Japon Squierler hariç pek bi olayı yok,Pasifica daha iyi benzetmiş...

squierler sonuçta fenderin

İşte bunu düşünüp alman için aşaya küçücük bi Fender yazısı koyuyolar,sen de onla tatmin oluyosun,sonra da işte "ne de olsa orda Fender yazıyo" deyip tatmin oluyosun...

150 YTLden fazla vermem Squier'e
  • Black_Haze • 8 Kasım 2006 14:42 • #553475
    ben asla yan sanayi mal almam :) yani demek istediğim sonuçta fender üretiyor kalitesi değil, anlatmak istediğim üretim olarak yani...

İşte bunu düşünüp alman için aşaya küçücük bi Fender yazısı koyuyolar,sen de onla tatmin oluyosun,sonra da işte "ne de olsa orda Fender yazıyo" deyip tatmin oluyosun

dediğin çok doğru da bu işi fender değil diğer markalar yapıyor.hindistan jacksonlar,çin bc.richler gibi, insanları güzelim gitarlardan soğutuyorlar adam eline bronze bc.rich alıyo iki tıngırdatıyo sonra dediği laf bc.richler berbatmış. işte fender de bu yok :) adamlar direk squier yapmış buyrun buna b*k atın demiş. :D
  • Birol • 8 Kasım 2006 19:48 • #553481
    Meksika,Kore ve Japonya yapımı Fenderler?
  • Black_Haze • 8 Kasım 2006 21:52 • #553482
    japon ve meksika fenderler kötümü?
  • Soulforger • 8 Kasım 2006 21:57 • #553483
    Japon'u bilmem ama meksika fender'ler hakkında hiç iyi şeyler duymadım.