-
Hepinize cok teşekkür ederim ayrı ayrı şimdi dogru anlamısmıyım vai onları yaparken sustainer manyetik kullanıyo ama bunu yapmanın baska yoluda amfiye gore durdugumuz yer peki sunu anlamadım sesin uzamasıyla ooo dıııııttttt sesinin cıkması arasındaki alaka ne yani ses uzar tamam ama o dıııtt sesi nerden cıkıyo amfiye gore cıktıgını biliyorum ama işte sustainer manyetik nasıl cıkartabiliyo bunu :S cok soru sordum ama ögrenebilirsem cok iyi olur cok hosuma gidiyo :D
-
Feedback için amfinin sesini baya açman lazım.Büyük amfilerde feedback yaptırmak daha kolaydır.Ben feedbacker aldım o ayrı tabi :D...Her zaman yüksek seste çalınmıyo
-
haa ne feedbacker markası falan ne soyleyebilirmisin bi de işe yarıyomu :D
-
Neck manyetiğini gitara yaklastır vede switch ten o manyetiği seç amfinin volume aç biraz alsana feedback....şu an gitarımda kendiliğinden bi feedback var doğal harmonik gibi çok hoşş
-
feedbacker senin istediğin soundu vermez
-
Tamam sagolun tekrar :D
-
Ben Boss df2 kullanıyorum.Pedala basılı tutunca var olan ses sinyalini tutuyo ve feedback yaptırıyo.Yalnız feedback yaptırırken herhangi bişey çalamazsın.Pedala basmayı bıraktığında ancak devam edebilirsin çalmaya.Tavsiye ederim.Doğal feedback gibi değil ama işe yarıyo.Ayrıca distortion pedalı.Yani df2=ds1+feedbacker :)
-
Valla güzelde nasıl oluyo o anlamadım df 2 ne hem oyle bi pedal mı var valla ne dediysen anlamadım daha acık yazar mısn :D
-
en güzel feedback i gitarını amfine doğru eğerek yaparsın..feedback yaparken gitarın en ufak bi titremesi bile sesi etkilediğinden nazik davranman lazım :D bi yakın zamanda bi dene..stüdyoda çalarken gir amfinin dibine gir..ama kontrolsüz yapıp milletin kulak sağlığıyla oynama :D haa bi de kesinlik tonun çok önemli..gaini bol bi ton olmalı..
-
İşte ton ve volume potansları böyle işlerde kullanılıyor.