Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Washburn ve EMG...

• Metalist_Boy • 4 Aralık 2006 22:07 • #553888
    olur niye olmasın :D yaptır ama dikkat et manyetikleri dogru taksınlar yoksa basın feci agrır :D
  • memoscream • 4 Aralık 2006 22:32 • #553889
    Valla mı? :D
    Bak içime kurt düştü ha :D
    Nan taktırmasam mı?
    Zaten daha gitarı bile almadım.
    Gitar iyiye benziyor ama bir dostun tavsiyesi...
  • ali k • 4 Aralık 2006 23:21 • #553890
    iki tane gitarım var ikisinin de üzerinde emg-85 ve 81 var.biri cort xt-h (maun), diğeri bc rich warlock (ıhlamur).cort un klavyesi iyi hoş ama bc rich in verdiği sese hayatta değişmem.bc rich yanımda başka bir gitar çalındığı zaman onun sesini her zaman ezer,bastırıdı fakat cort öyle değil(bu arada cort kötü demek istemiyorum ama ritm konusunda zayıf).ama gitarın sesini sesini etkileyen bir çok etken var...tellerin yüksekliği bile önemli bir derecede etkiliyor...
    ama bana sorarsan para biriktir ve biraz daha iyi bir gitar al.cidden manyetiklere yazık etme. gitarın klavyesi falan düzgünmü?zamanında çok kazık yemiş biri olarak sana bir öneride bulunuyum.önceliklegitarın rengine ,tipine, sesine....falan bakma.İlk bakacağın şey çalınabilir, kendini geliştirdikçe geişmene izin veren bir gitar olması..öyle bir gitarı daha sonra modifiye edersin zaten...
  • Metalist_Boy • 5 Aralık 2006 11:46 • #553896
    Sana katılıyorum tam üstüne basmışsın zaten o gitara o manyetikler takılmaz yazık olur manyetiklere daha iyi bir gitar alıp ona taktırsan daha iyi edersin ve ali k nın dedigi gibi tipi bi kenara bırak rahatlıga bak calınabilirlige bak :D (cok sistematik bi cumlu oldu nan) neyse bence daha fazla parayla daha iyi bi gitar al ve ona taktır :D kolay gelsin...
  • memoscream • 5 Aralık 2006 21:41 • #553898
    Washburn'un klavyesi daha büyük ve güzel gibi geldi bana o yüzden öyle düşündüm...
    Daha iyi bir gitar derken ne kadarlık bir şeyden bahsediyoruz?
  • ali k • 5 Aralık 2006 23:39 • #553899
    washburn ü bilmiyorum....açıkcası türkiyede usd226 ya satılan bir gitara o manyetikleri takmak doğrumu inan bilmiyorum.bir kere gitarın, ağacın kalitesinden şüphe ediyor insan ister istemez.gitarı iyi bildiğim için yazmıyorum sadece çok riskli bir iş bence....
    bence bu fiyat aralığında yeni bir gitarda alma.nakit alacaksan ikinci el temiz daha iyi bir gitar al.bütçenide bilmiyorum ama mesela ikinci el bir epiphone bundan iyidir sanırım....emg kullanan başka insanlara ulaşmaya çalış, gitarları karşılaştır(keşke herkesin setup ını belirtip birkaç amatör kaydını koyduğu bir site olsaydı, aletler hakkında biraz fikrimiz olurdu).senin içinde uygun bir kombinasyon bulursun belki...
  • Metalist_Boy • 6 Aralık 2006 17:13 • #553908
    evet turkiyede 226 dolar olan bi gitar yurtdısında falan kesin 150 dolar bile yoktur ve o gitarada o manyetikler olmaz bence yani olurda bosa para vermiş olursun ali k nın dedigi gibi ya 2. el güzel bişiler al veya az daha biriktir sıfır al ama benim tavsiyem cort x-11 alıp emg taktırmak olur ya da ne biliyim ibanez al bişi al epiphone da guzel ama emg lere yakısmaz bence :D ama en güzeli esp hatta ex-50 al ona taktır :D saka bi yana biraz daha pahalı bişiler alırsan en azından -herkes dicek şimdi en pahalısı en güzeli değildir diye biliyorum oyle olmadıgını- agacı falan daha iyi sap baglantısı falan kaliteli eline uygun olan bir gitar alman senin için iyi olur...
  • memoscream • 6 Aralık 2006 23:15 • #553916
    Ben vazcaydım :P EMG manyetik taktırmaktan...
    Bu gitarı alacağım ama manyetik falan taktırmayacağım...Bana yeter profesyonelleşinceye kadar... çok teşekkür ederim hepinize fikir sahibi olmamı sağladığınız için :)
  • Metalist_Boy • 7 Aralık 2006 12:25 • #553917
    Rica ederiz :D Sitenin amacı bu değilmi zaten... :D
  • memoscream • 7 Aralık 2006 23:09 • #553924
    Heheh harbiden bu. Ayrıca Washburn'u çevremdekiler de tavsiye etmedi(sadece o gitarını) ben de karar değiştirdim... :) Bakın şunu alacağım:
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110