Bu gitarda güzel gitar ama bana sorarsan -kafanı karıstırmak gibi olmasın :D- grg270b al istersen floyd rose falan var ama sen bilirsin yinede bi düşün grg270b yi o sitede oda var bak istersen hatta dur linki veriyim,
emgyi hangi gitara takarsan tak tatminkar bi ses verecektir.Çünkü çok güçlü ve ton aralığı çok dar.Bu manyetiği aldın mı doğru dürüst cleanin de olmaz.Şahsen tek gitarın varsa tavsiye etmem bunu.heavy metal sert riffler bi yere kadar.Bi noktadan sonra deli gibi pasif manyetik ararsın.Karar senin ama o gitarın üstüne de gider yani :D
baba bence hiçbirşey alma biriktir.o paraya alacağın gitar ilerde elinde patlar.5 ay daha bekle baya fark eder bence hiç değmez vereceğin paraya grg falan almaya...Findecano orada şöyle demiş;
Şahsen tek gitarın varsa tavsiye etmem bunu.heavy metal sert riffler bi yere kadar.Bi noktadan sonra deli gibi pasif manyetik ararsın
çok da doğru demiş.kafan şişince sıkılırsın falan...ben olsam seymour duncan sh-4, sh-2 jazz neck ya da sh-8 invader(bu sh 4 e göre daha sert), sh 2 jazz neck takardım daha iyi bir gitar alıp.cort x-11 ile bunlar iyi giderdi kanımca
Heheh...
Gruba girdim ve acilen elektroya ihtiyacım var. Zaten kararımı değiştirdim İbanez alıyorum. Manyetik meselesini de dediğiniz gibi çift elektrom olduğunda düşüneceğim KANIMCA. :D Fikir için sağolun. ;)