-
Ya millet kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ama bişiler sorucm eger cevap verirseniz cok mutlu olucam;
ben boss gt-8 aldım daha 2 gün once cok hosuma gitti alet baya güzel bişi hatta dehşet okula giderken bile yanımda goturmek istiyorum ama deli derler adama :D neyse
ya bi kac sorum olcak
1.Bu dynamic mode nasıl kullanılıyo yani ne yapmam lazım ben bi amfi türünde onu sectigimde tuseye göre ses değişmiyo nasıl ayarlıcam onu ?
2.diyelimki ben A channel a distortion efektli ton eklicem ama B channel a da clean eklicem ve ctl pedalıyla A ve B arasında gecerek tonları değiştircem ama olmuyo.A da dist. i acınca B dede acılıyo falan hep boyle oluyo nasıl olucak bu?
3.Bi de exp. pedala nasıl ton atıyoruz yani onu buldumda mesela wah yaptıgım zaman oluyo ama diyelimki pitch shift yaptıgım zaman hiç bi değişiklik olmuyo nasıl yapıcam onu?
Cok teşekkürler baya uzun oldu ama bi cözüyüm harika bişi olcak :D şimdiden sagolun
-
Hocam ben sadece hayırlı olsun diyebiliyorum :D
O aletin görünüşünden bile korkulur bea! Kaç tane tul var onun üzerinde!?
Herhalde ayrı bi matematik gerektiriyor o processör :P
Hem o çok pahalı bea nerden buldun o kadar parayı :D
-
sagol cok teşekkürler evet bende korktum önce ama sonradan alısıyosun tuslara falanda ne işe yaradıklarını bilmek gerek ve daha acemi oldugumdan cok güzel seyler cıkmadı :D
Hemde o alete deger yaa valla:D
Parasıda digerlerine gore daha ucuz:D
Ama deger valla ki zaten gitar alamıcam bunun yüzünden :D
Ha yanlıs anlasılmasın gitar var :D
-
kabin similasyonları beş para etmez Di kullanmadan sisteme giremiyorsun.
ex swicth bir süre sonra arızalanıyor. solo switch soloya mid ekelemkten başka bir halta yaramıyor. boostsuz solo mu olur.
pitch+pedal için pedal bend fonksiyonunu kullan
Preamp mode dan Dynamics seç sonra A amfiyi clean, B amfiyi OD/dist Gaini yüksek başka bir amfi seç.
parametre içindeki dynamic sens'i vuruş şiddetini algılaması için yüksek ya da alçak konuma ayarla
-
tamam sagol cevap için hemen deniyorum :D
-
Valla dynamic i yapamadım ama pedal bend i yaptım o oldu peki bu pedalla baska neleri kontrol edebiliriz :S
-
assain tuşu ile parametrelere ait drive,tone,freq,level knoblarını da EXP pedalla kontrol edebilirsin.
Dynamics i yaparken; bir amfi clean diğer amfi Drive lı olsun. amfiler üstüne OD/Dist açma
-
Tamam deniyim hemen :D Birde ben internetten james hetfield ın iron maiden ın falan tonları nı buldum ama ben efektörü teybe baglayınca ki amfide de bişi farketmez herhalde tonlar değişiyo ki herhalde eq yuzundendir ben kullandıgım cihazın eq ını nasıl kapatabilirim mesela 4 kablo metodu falan varmıs gt-8 in ama amfide return send falan olması gerekiyomuski bende amfide yok :D nasıl devredısı bırakabilirim eq ı :D
-
Cok soru soruyorum ama dedigm gibi yeni aldım ve daha cozme asamasındayım :D
-
Amfide ses çok farkeder zaten bu cihazı yapanlar da ona göre yapmış olacaklar ki çıkış sinyalinin mutlaka traşlanması gerekiyor.
bir de oyle patch yüklemekle filan uğraşmayın tavsiyen kendinize göre bir amfi OD/Dist tonu bulun ve onu modülasyonlarla şekillendirin.