Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Boss GT-8

• Metalist_Boy • 14 Aralık 2006 00:03 • #554049
    Zaten kendim bitane yazdım cok süper oldu hatta muhteşem preamp falan kullanmadım direk od/dist kullandım eq kullandım cok süper bişi cıkarttım ama işte bu teybe baglayınca onun eq ından dolayı ses daha değişik cıkıyo o yuzden kapatmayı denicem dedim ama olmuyo herhalde :D birde traslanma derken ne yapmam gerekiyor veee birde kulaklıkla ton yazıp sonra direk mixer a girersem tonda pek fazla değişme olmaz diyolar dogrumudur bu :) şimdiden teşekkürler :D
  • Metalist_Boy • 14 Aralık 2006 00:03 • #554050
    Zaten kendim bitane yazdım cok süper oldu hatta muhteşem preamp falan kullanmadım direk od/dist kullandım eq kullandım cok süper bişi cıkarttım ama işte bu teybe baglayınca onun eq ından dolayı ses daha değişik cıkıyo o yuzden kapatmayı denicem dedim ama olmuyo herhalde :D birde traslanma derken ne yapmam gerekiyor veee birde kulaklıkla ton yazıp sonra direk mixer a girersem tonda pek fazla değişme olmaz diyolar dogrumudur bu :) şimdiden teşekkürler :D
  • Single_FACTOR • 14 Aralık 2006 00:12 • #554051
    farkeder çünkü kulaklıklar frekans aralığı sebebiyle mixerdan çıkacak tonu veremezler
  • Metalist_Boy • 14 Aralık 2006 00:41 • #554052
    Hmmm anladım peki ton değişmesini önlemek için ne yapmam lazım cunku kolaylık olsun diye efektör aldım ama her defasında aynı tonları yazmaya kalkarsam analogtan bi farkı kalmaz :D Yani ne yapmalıyım tonun değişmemesi için bir yolu yok mu :S
  • Single_FACTOR • 14 Aralık 2006 00:53 • #554053
    tonlarını ortalama Bir amfide yazmanı tavsiye edebilirim.
    ya da yazdığın tonlara son ayarı amfi üzerinde ver kesinlikle
  • Metalist_Boy • 14 Aralık 2006 10:23 • #554055
    Tamam teşekkürler şimdilik bu kadar yeter :D tekrar sagol cevapların için :)
  • bqr • 14 Aralık 2006 20:07 • #554062
    tonlamaları yapabilirsin ama malum floor processorlerin en büyük sorunu eq ve preamp bakımından yetersiz olmalarıdır. bence biraz daha para biriktirip bi sansamp veya rack bi preamp al derim bu sayede elde edeceğin tonları çok daha iyi duyacaksın.
    Bu arada tabii ki amfi de alman gerekecek :D
  • Metalist_Boy • 14 Aralık 2006 22:16 • #554067
    Ben aldım bile GT-8 i :D :D :D ama cevap için sagol
  • Single_FACTOR • 14 Aralık 2006 22:42 • #554071
    evt marshall Jmp-1,sansamp psa gibi bir preampla kullanmak iyi sonuç verecektir.
  • Metalist_Boy • 14 Aralık 2006 23:24 • #554072
    Anladım ki zaten iyi sonuc verecegi kesin:D
    Ya bu arada hani eq ayarlarında low mid high falan var,
    bunların anlamları ne?
    Demek istedigim bass treble gibi bişi mi?
    Acıklar mısınız?
    Yani onlar sesin neyini değiştiriyo?
    Ben mesela kirk hammett ın tonlarından yazmak istiyorum,
    ama neleri değiştircegimi bilmiyorum :(
    yardımcı olurmusunuz?