-
Zaten kendim bitane yazdım cok süper oldu hatta muhteşem preamp falan kullanmadım direk od/dist kullandım eq kullandım cok süper bişi cıkarttım ama işte bu teybe baglayınca onun eq ından dolayı ses daha değişik cıkıyo o yuzden kapatmayı denicem dedim ama olmuyo herhalde :D birde traslanma derken ne yapmam gerekiyor veee birde kulaklıkla ton yazıp sonra direk mixer a girersem tonda pek fazla değişme olmaz diyolar dogrumudur bu :) şimdiden teşekkürler :D
-
Zaten kendim bitane yazdım cok süper oldu hatta muhteşem preamp falan kullanmadım direk od/dist kullandım eq kullandım cok süper bişi cıkarttım ama işte bu teybe baglayınca onun eq ından dolayı ses daha değişik cıkıyo o yuzden kapatmayı denicem dedim ama olmuyo herhalde :D birde traslanma derken ne yapmam gerekiyor veee birde kulaklıkla ton yazıp sonra direk mixer a girersem tonda pek fazla değişme olmaz diyolar dogrumudur bu :) şimdiden teşekkürler :D
-
farkeder çünkü kulaklıklar frekans aralığı sebebiyle mixerdan çıkacak tonu veremezler
-
Hmmm anladım peki ton değişmesini önlemek için ne yapmam lazım cunku kolaylık olsun diye efektör aldım ama her defasında aynı tonları yazmaya kalkarsam analogtan bi farkı kalmaz :D Yani ne yapmalıyım tonun değişmemesi için bir yolu yok mu :S
-
tonlarını ortalama Bir amfide yazmanı tavsiye edebilirim.
ya da yazdığın tonlara son ayarı amfi üzerinde ver kesinlikle
-
Tamam teşekkürler şimdilik bu kadar yeter :D tekrar sagol cevapların için :)
-
tonlamaları yapabilirsin ama malum floor processorlerin en büyük sorunu eq ve preamp bakımından yetersiz olmalarıdır. bence biraz daha para biriktirip bi sansamp veya rack bi preamp al derim bu sayede elde edeceğin tonları çok daha iyi duyacaksın.
Bu arada tabii ki amfi de alman gerekecek :D
-
Ben aldım bile GT-8 i :D :D :D ama cevap için sagol
-
evt marshall Jmp-1,sansamp psa gibi bir preampla kullanmak iyi sonuç verecektir.
-
Anladım ki zaten iyi sonuc verecegi kesin:D
Ya bu arada hani eq ayarlarında low mid high falan var,
bunların anlamları ne?
Demek istedigim bass treble gibi bişi mi?
Acıklar mısınız?
Yani onlar sesin neyini değiştiriyo?
Ben mesela kirk hammett ın tonlarından yazmak istiyorum,
ama neleri değiştircegimi bilmiyorum :(
yardımcı olurmusunuz?