-
Benim bi müzik setim var.2 tane de büyük büyük hoparlörleri var ve su an için bir amfim yok ve efektörümü müzik setine bagladıgım eq dan dolayı ses değişiyor.Benim aklımda olan soru ise ben bu 2 hoparlörü müzik setinde ayırıp ayrı ayrı kullanmak istiyorum..
Ama hoparlörlerin girişi farklı yani eski model olmasından mı bilmiyorum ama 1 kablo var 2 tane ucu var ve müzik setine girerken 2 sini birden sıkıstırmalı bir bolmeye sokuyosunuz oyle bişi.
işte ben bunları gt-8 e baglamak istiyorum aklımda sey var,o 2 tane ucu birleştircek bir jak alıp (hoparlörlerin 2sine birden)o şekilde efektöre baglamak.Ama 2sini birden kullanmam için cift giriş lazım ve efektörde bitane mono ve bitane stereo girişi var.
Acaba oyle bişi yapsam bu iki tane jak ı stereo girişine takabilecegim bir baglantı cihazı var mıdır? ya da baska fikri olan varmı lütfen cok acil yardım gerekiyo???
-
öyle bişey hoparlörler kendi amplilerine sahip olmadığı sürece mümkün değil.
-
Nasıl yani anlamadım biraz acarmısın ? :S
-
gt8 den çıkan sinyalin hoparlörden duyulabilecek seviyeye çıkması için bir amfiden geçmesi gerekir.yani hoparlörlerin kendi güç kaynağına sahip olması gerekir (bilgisayara hoparlörü ya da 5+1 ler gibi.aksi takdirde müzik setini devre dışı bırakamazsın.
-
Yani onları müzik setinden bagımsız calıstırmak için bi güç kaynagına ihtiyacım var.Yani bir yerden elektrik alması gerekir hoparlörlerin ve müzik setinden aldıkları için onu devre dısı bırakamam..
peki müzik setinin eq ını devre dısı bırakabilrmiyim? :S
-
flat dediğimiz düz bir ayara getirmen gerekiyor.böylelikle sese en az etkiyi yapacaktır.
-
Flat dedigin hepsi aynı seviyede ve dümdüz ortada olucak demi..
--------- gibi..
-
aynen öyle ama ortada duracaklar seviye olarak.sonun kadar kısık ya da tamamen açık değil.
-
hmm tamam
bende onu demiştim..
hemen uyguluyorum sagol yardımların için :D
-
hiç önemli değil, iyi çalışmalar.