-
Ya ben acaip boynumu çıtlatıyorum ama bu tik oldu sanırım yapmadan rahat edemiyorum..Ne olcak boyun fıtığımı olcam ilerde Allah korusun?!
-
bende tik oldu beş parmağımı eklem yerlerimi boynumu ayaklarımı filan hep çıtlatıyorum on soru çözsem çıtlar iki şarkı çalsa mçıtlar psiklojik destek alacam artık....böyle artık gizli çıtlanan yerler bile buldum :S:S:S ilk başlardaki hazzı da alamıyorum artık..
-
Ya bu gün hep iki iki gidiyor mesajlar bu da yanlışlıkla oldu.. ikisi de silinebilir diğeri de İstiklal Marşı topiği
-
ben burnum,kaburgam ve omurgamı çıtlatıyorum (kütletiyorum desem daha doğru) ama ilerde ne olur bilmem.40 yaşında bastonla gezerim artık.
-
burun nasıl oluyor şimdi? ama yapma bak kötü bir durum üzülürüm :(
-
Bende de öyle olduydu bir ara....
-
çok güzel oluyor.burun kemiğinin altından tutup sağa sola oynatıyorum çıtlıyor.birde burnum ufak olmasına rağmen :)
-
parmak çıtlatmak=anlık rahatlık, kalıcı sakatlık :(
aman arkadaşlar n'olur yapmayın.. ben de 7 yaşındayken el bileğimi çıtlatıyordum, birkaç sene sonra viyolonsel çalamamaya, daha doğrusu çalarken bileğim kasılmaya başlayınca ve anlamsız bilek sekmeleri yaşamaya başlayınca ortopediste göründüm ve aylarca fizik tedavi gördüm..:( ama şimdi iyiyim neyse ki :) aman diyorum yapmamaya çalışın...
-
allahımm dayanamıyorum yapacam:p bir araya gelip terapi yapalım birbirimize sarılıp bunu yapabiliriz bundan kurtulabiliriz falan diyelim merhaba ben gaga ben bir çıtkolikim :P
-
Yaa iyide ben gitar calarken parmaklarım takılıyor. :(
Yani katırdatmayınca elim takılıyor öyle ya da parmaklarım... Ne yapacağım ben?? Aman tanrımm... Lütfenn yardım edin n'apcam ben peki?Katırdatmazsam o an çalamayacagım,katırdatırsam hiç calamayacagım offf :'(