-
RG1570 in manyetiklerini bildiğim kadarıyla dimarzio üretmiyor üstünde v7 v8 manyetikler var. Bahsettiğiniz modeller RG2*** ve üstü olabilir mi? Onların üstünde Dimarzio nun ürettiği Dimarzio/Ibz ler var.
-
onlar da zaten çakma dimarzio değil mi?
-
hayır değil tabi olurmu öyle şey :)
-
kkurt acaba çaldığın gitar RG2570 olabilir mi? Yoksa v7-v8 den mi bahsediyorsun dimarzio üretiyor derken? Çünkü dediğim gibi 1570te v7-v8 var 2*** serilerinde Dimarzio/Ibz var. Ben de RG1570 gitarıma Dimarzio/Ibz takmayı düşünüyorum o yüzden sordum :)
-
ben çalmadım. kutay beğenmiş klibini göndermiş. dinledim iyiydi. ben dimarzio üretiyo demedim. v7 v8 nedir onu da bilmem, ama ibanez üretiyor. zaten iyisini üretme imkanına sahip olup ta vasat manyetikler üreten bir tek şirket var o da fender. ne de olsa 6 mıknatıs bi bobinden oluşan bişeyin kötüsünü üretebilmek için ortada bi kastın olması gerekiyor. bakın bunu 50 sene öncesinden kalma bu ahmakça tasarımı kopyalayarak üreteceğiz vintage olacak geyiği olması lazım bu devirde kötü manyetik üretebilmek için. herhalde ibanez böyle bişey yapmamıştır.
-
ya aslında bu biraz da eğlence işi.burada kimse steve vai değil zaten.o alacağın manyetik kendini mutlu etmen için.ve ben eminim paf pro gibi bir manyetik seni daha çok mutlu eder.tamam olmaz lp tonu ama dediğim gibi mutluluk...
-
kkurt kusura bakma yazıları hızlıca okurken sanırım kutayın yazdığı mesajı sen yazdın diye okudum :)