-
arkadaslar overdrive pedal almayı dusunuyorum. daha dogrusu pedallardan anlamıyorum. dumanın solodakı tonları ıcın bır pedal arıyorum. hanı o tonları yakalayamayız belkıde, en azından soft yapıyoruz. bunun ıcın overdrıve duyduklarıma ve takıp ettıgıme gore yeter herhalde. hangı marka veya pedal konusundakı goruslerınızı yazarsanız sevınırım...sagolun.
-
bence boss ds 1 ya da blues overdrive
-
ibanez ts9
-
ts-9 kesinlikle ama Yanında bir de telecaster.)
-
behringer od100 nasıldır? (biraz daha ucuz olsun istiyorumda)
-
aslınsa sss dizilimli bir strat daha uygun olur solo için :)
-
para az ise; behringer TO800
İbanez TS808 kopyası; RC4558 transistör ve MA150 diod barındırır.
birkaç modifikasyonla ts ts9 dan daha iyi oluyor hatta.
-
-
blues driver bosslarda karakteristik olarak nefret ettiğim Vııııjjjj dipsesini barındırıyor o yüzden hiç sevmiyorum. tube screamer dan vazgeçmeyin.
-
Ben şu an iki tane BD-2 kullanıyorum demek istediğin true bypass olmamasıysa yıllardır kimse farketmedi de son senelerde çıktı bu olay, şaşırıyorum sadece, ha değil de pedalın ton karakteristiğinden bahsediyosan daha önce BOSS BD-2 denedin mi diye sorarım... Çünkü ben üretimde olan olmayan bütün BOSS overdrive pedallarını denedim, hiç biriyle alakası yok, ayrıca Tube Screamer gibi kuru bi sesi yok, tüplü amfiyle kullancaksanız muazzam sonuç, üretimine '95 senedinde başlandığı için vintage olmaması eksi puanı ama bu pedalı deneyip de hala TS9 kullananına rastlamadım. Kaldı ki ben TS9>BD-2 şeklinde kullanıyodum, geçen yıl BD-2>BD-2 şeklinde kullanmaya başladım. BOSS'un ürettiği en başarılı overdrive/booster ünitesi, OD-3, TS9 düdük gibi kalıyo yanında. =)