-
ben denemedim ama boss'un sitesindeki BD2 örnekleri gerçekten hoş.
-
Evet elbbette ki kullandım ki deneyimlerimi paylaşıyorum.) TS-9 dışında ayrıca TS808 de denediğim için söyleyeyim; ts-7 bile BD-2 den daha naturel overdrive sağlıyor.
-
BD-2'nin tonu daha çok fender champ türünden ufak amfileri hatırlatıyor. Belki de böyle bi alete "overdrive pedalı" demek yanlış olmuştur, ama öte yandan blues aynen öyle bir ton ile çalınır, o açıdan da tam isabet olmuş. Bir de sağlam bi crunch tonu koysalarmış iyi olacakmış... ama herhalde onu tutturamadılar:)
-
digitech bad monkey almanı tavsiye ederım.çok başarılı...
-
Zaten bu işe marka takıntısı olmadan bakanlar bilir ki TS7'nin de diğerler Tube Screamer'lardan aşağı kalır bi yanı yok (orijini Çin ya da Tayvan olduğu için ve tasarımı vintage olmadığı için daha az sevilir, orası ayrı). Hatta benim iddam özellikle TS9'dan daha hoş tonları olduğu yönünde.
BD-2 için şöyle diyebilirim, pedalın gain tuşunu saat on iki yönünde çevirdiğinde bile ciddi bi overdrive atağı gözlenmiyo, açıkçası bu pedalı az gainle daha çok booster olarak ya da hafif crunch tonları için kullandığımda tatmin edici bi ton alıyorum, ikinci BD-2'yi de alışılmış booster ayarı olarak bilinen gaini kısıp, leveli açmanın tersine esas bd-2yle aynı ayarda kullanıyorum, böylece daha ıslak/güçlü ama aynı zamanda çalan elin dinamiklerini kaybetmeden tüplü amfi tonlarına çok yakın bi tad alıyorum, bunları denerken kullandığım amfi genelde DSL 401 ya da Mesa/Boogie V-Twin (amfi sayılmaz ama =)), çok yüksek gainde kullanıldığında ses biraz dağılıyo ama bu kadar nötr bi booster ve clean crunch pedalı bi tane daha denemedim şu ana kadar, gelecek hafta Fulltone OCD deniycem, bakalım görüşüm değişcek mi... =)
-
digitech bad monkey benim de favorim çok tatlı tonları var.fiyatı da gayet uygun