-
canı isteyen herkes kaliteli bir pedal yapabilir. boşuna tartışmayın. hepsi basit aletler.
-
evet hklısın boss dünyanın en iyi pedalı, Korn dünyanın en iyi sounduna sahip grubu, ibanez de dünyanın en iyi gitarıdır.
-
Gene anlamamışsın... =)
Bunca yazımla sadece şunu anlatmaya çalıştım; BOSS pedallar rezalet ötesi değildir, bi BOSS Kullanıcısı olarak pedallarımın bu hakareti kabul etmediğini düşünüyorum, sen beğenmemişsin, beğenmek zorunda değilsin... ben BOSS süperdir, Plexi Tone'u ben beğenmedim, at çöpe, kullanan kişiler de bu işten anlamıyodur, çünkü aptal ürünlere para veren bi sürü kişi var gibi sözler etmedim, seçimlerimin herkes tarafından ilahlaştırılmasını da istemiyorum ama subjektif değerler üzerine kurulu bi tartışmada zevklere biraz saygılı olmak iyidir...
-
boss'un pedallarında yüzey montajlı devre elemanları var. normalin üzerinde gürütlü yapıyor olabilirler. öte yandan zaten bugünlerde üretilen hemen herşey yüzey montajlı üretiliyor. tabi ki yarım wattlık bir direncin gürütlü seviyesi ile bit kadar ufacık direncin gürütlü seviyesi bir değil. böyle takıntıları olan kendi pedalını kendisi yapsın, çünkü yakında başka türlü bir pedal zaten bulamayacaksınız:) boss'a da atılabilecek başka bir bxk yok, geçiniz. tartışma bitmiştir.:)
-
boss ıyyy böyyyk iğrenç ve vııJJJJJJ. ben almayayım alana da mani olmayayım.