Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

gitarı bilgisayara bağlayamıyorum !!

• Snoirab • 19 Nisan 2007 00:36 • #556056
    Arkadaşım ne amaçla böyle birşey yapma çabasındasın bilinmez ; ama bence ufak bir amfi al ; olmazsa 5.1 ses sistemi al :) ... Haaa yok ben illa bilgisayardan ses alacağım diyorsan , o iş biraz sakat ... bunu yapman için 2 kanal audio olan bir ses kartın olmalı ; ama bunlar ses vermek için değil , ses almak için dizayn edilmiştir . Bizim grup 7 enstrümanlı olduğu için , pedallar dahil 8 kanal audio kullanıyoruz ; amacımız ses almak değil , kaliteli ses kaydetmek ...

Ben derim ki amacın çok gereksiz , kayıt yaparken ses duymak istiyorsan 5.1 al dediğim gibi ; center'i bilgisayara bağla ... Woof'dan bas tonlarını ; speaklardan tiz tonlarını duyarsın ; sololarda sesi açabilirsin ama vuruşlarda özellikle bareli akor vuruşlarında bareyi gevşek salarsan ses çok boğulacaktır , ama kayıtta sorun olmaz merak etme ... Mono ya da stereo sorun olmaz ; genelde manyetolar monodur ama stereo sorunu olmaz ... yani küçültücü jacklarin temiz, kafan karışmasın ...

Fender Electro almışsın , birtane de marshall 15lik amfi al ... akşamları uzan yatağına keyfini çıkar :) ...

Hayırlı olsun , nice teller eskitmen dileği ile ...
  • nicknicknick • 27 Nisan 2007 14:40 • #556139
    BIR DE BILGISAYARI GITARA BAGLAMAYI DENE BELKI AKLINA YANI BISI GELIR. IYI BIR MUZISYEN ELEKTRO GITARINI AMPLIYE BAGLAR.